Mannen FCSPFCSP is een leuke club met goede fans waar ik wedstrijden kan spelen

31 januari 2019by FCSP Belgium
hoogma2

Al in zijn vroege jaren speelde Justin Hoogma een aantal wedstrijden op het hoogste niveau. De Nederlandse U21 international kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij FC St. Pauli. Op Millerntor ziet de 20-jarige goede kansen om zich verder te ontwikkelen. Hij is ook blij met zijn terugkeer naar Noord-Duitsland.

De schok was groot, nadat Philipp Ziereis een scheur in de kruisband had opgelopen en de bezetting in de centrale verdediging dun werd. Met Justin Hoogma heeft de sportieve leiding de uiterst getalenteerde verdediger van de TSG 1899 Hoffenheim tot het einde van het seizoen kunnen huren. “Jammer genoeg verliet Hoffenheim al snel beide bekercompetities. Daarom kreeg ik niet veel tijd om te spelen,” legde Hoogma uit. “Ik denk dat FCSP een leuke club is met goede fans, waar ik wedstrijden kan spelen en me verder kan ontwikkelen.”

Hij groeide tot zijn zesde op in Kaltenkirche – ten noorden van Hamburg – daarom spreekt hij heel goed Duits. Zelfs de contacten in zijn Noord-Duitse thuisland zijn tot vandaag bewaard gebleven. “Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn tijd in Duitsland”, zei de Nederlandse U-21 international. “Het is erg leuk om mijn oude vrienden weer terug te zien, er wat mee te doen, Hamburg is geen onbekende wereld voor mij.”

Niet in de laatste plaats omdat zijn vader, Nico-Jan, enkele kilometers verder een zeer succesvolle tijd bij de rivalen van de stad doorbracht : “Mijn carrière is belangrijker voor mijn vader”, legt zoon Justin uit. “Hij legt zijn ervaring bij HSV terzijde en vindt ook dat FC St. Pauli een zeer goede stap is voor mij en dat het heel goed past bij mij. Of dit een probleem is voor de fans kan ik niet zeggen, ik heb altijd alleen maar gehoord dat de supporters van FC St. Pauli altijd hun team ondersteunen en ik ben blij dat ik voor deze club kan spelen. ”

Hoogma informeerde zich op voorhand ook bij zijn landgenoot Henk Veerman over zijn nieuwe club. “Ik ken Henk niet persoonlijk, maar ik speelde tegen hem en belde hem voor mijn transfer. Hij vertelde alleen maar positief over de club”, zei de linkervoet. Nadat de 20-jarige zijn opleiding bij Twente Enschede doorlopen had, deed hij zijn eerste professionele ervaring op bij Heracles Almelo.

In Hoffenheim debuteerde Hoogma in de Bundesliga en in internationale competities, waar hij na de verhuurperiode opnieuw zou willen spelen. “Je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal,” onthulde Hoogma. “Maar gezien de huidige situatie keer ik na een half jaar terug naar Hoffenheim. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie