Mannen FCSPKauczinski:”Het doet pijn want een punt was mogelijk geweest”

29 januari 2019by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-11

Na de 90 minuten in Darmstadt, overwoog Markus Kauczinski natuurlijk de teleurstelling op de persconferentie. De coach rouwde in het bijzonder om de gemiste kansen in de tweede helft.

“Aan het begin van het spel Darmstadt was superieur. Het kostte ons ongeveer 20 minuten om in de wedstrijd te komen. We hebben ons kunnen bevrijden en hadden – nadat we gescoord hadden- een goede fase. We zijn dan ook erg goed uit de rust gekomen, en had aan het begin van de tweede helft via Dimi twee grote kansen om de wedstrijd op slot te gooien. Aansluitend hebben we weer fases gehad waar we aan het zwemmen waren. In zo’n fase valt de 1-1. Nadien was Darmstadt nu en dan gevaarlijk en toen viel de 2-1. Het doet pijn, want een punt was mogelijk geweest. Darmstadt heeft tot het einde gevochten met veel body en passie aan het eind. We moeten leren van deze wedstrijd, we moeten onze tegenaanval beter uitspelen … dat heeft ooit beter gewerkt. Vandaag werden we afgestraft,maar nu moeten we uitkijken omdat op maandag de volgende moeilijke taak al op ons wacht. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie