Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Avevor:” We weten allemaal dat het een moeilijke opdracht worden”

De start van de 2e Bundesliga tegen SV Darmstadt 98 komt steeds dichterbij, op dinsdag 29 januari 2019 om 20u30 gaat het voor onze Kiezkicker voor de eerste keer om drie punten in 2019. Christopher Avevor kijkt uit naar de start in Darmstadt, maar waarschuwt voor een “zeer moeilijke tegenstander”, waartegen FCSP alles zal moeten geven als ze willen punten scoren.

“Het is niets ernstig, het is alleen een voorzorgsmaatregel,” verklaart Christopher Avevor over zijn ingepakte beschadigde knie. Bij de generale repetitie tegen derde divisie KFC Uerdingen 05 op maandag (21.1.) kreeg de centrumverdediger een klap op zijn knie, na het “even schrikken” kon hij doorgaan. ‘Jackson” kon na de test tegen de sterke Uerdinger echter alleen individueel en ingekort trainen. Op vrijdag 25 januari 2019 neemt hij weer volledig terug deel aan de teamtraining. Tegen Darmstadt wil de centrale verdediger opnieuw zijn mannetje staan zoals gebruikelijk in het centrum van de verdediging.

De verdediger kijkt nu al uit naar de start van de competitie, maar niet alleen hij: “De verwachting is enorm bij ons allemaal. Ieder van ons is enthousiast om opnieuw te beginnen. “Ter voorbereiding – niet bepaald de meest plezierige tijd voor een voetballer – vervolgde Avevor hadden onze Kiezkickers” hard en goed “gewerkt. Toch is het moeilijk om te weten waar je aan toe bent.

“De goede heenronde en de gewonnen heenwedstrijd tellen niet op dinsdag”, benadrukte “Jackson”. Hij waarschuwt: “Het onderschatten van Darmstadt zal fataal zijn. We weten allemaal dat het een moeilijke opdracht worden. Darmstadt zal een zeer vervelende tegenstander zijn. Ik neem aan dat ze in eigen huis hun bolwerk zullen opwerpen, daarbij hebben ze veel gevaarlijke mensen in het offensief compartiment. We zullen alles moeten geven om punten te scoren. ”

Niet alleen in Darmstadt, maar de hele tweede helft van het seizoen zal Avevor het moeten doen zonder zijn compagnon Philipp Ziereis. “Vooral voor hem, maar ook voor ons is het bitter. Zier is erg belangrijk op en naast het veld, “legde Jackson uit.” Maar we hebben in het verleden aangetoond dat we blessures goed kunnen opvangen. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters