Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Cenk Sahin op huurbasis naar Ingolstadt

25 januari 2019by FCSP Belgium
sahin

FC St. Pauli en aanvallende speler Cenk Sahin gaan voorlopig gescheiden wegen. De 24-jarige wordt met onmiddellijke ingang – tot het einde van het seizoen – door competitie rivaal FC Ingolstadt gehuurd.

“Cenk heeft bij ons sterke concurrentie op zijn positie. Op dit moment is het voor hem moeilijk om zich door te zetten. Hij benaderde ons vlak voor kerstmis en liet ons weten dat hij ontevreden was met zijn sportieve situatie. We hebben gereageerd op zijn vraag en hem verhuurd zodat hij terug moed en zelfvertrouwen kan op doen. Wij zijn van mening dat dit pad voor beide partijen de beste oplossing is”, zegt sportief directeur Uwe Stöver.

Tot nu toe voltooide Cenk Sahin – die in de eerste instantie werd ingehuurd in het seizoen 2016/17 en door FCSP werd aangetrokken in het seizoen erop – 61 competitiewedstrijden (57 wedstrijden in de 2e Bundesliga, 4 games in de DFB Cup) voor de FC St. Pauli, scoorde zes goals en gaf negen assists.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie