Mannen FCSPKauczinski: “Daar moeten we nog groeien”

22 januari 2019by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-14

Hoofdcoach Markus Kauczinski was blij met de verdedigende prestaties van zijn team na de doelpuntloos gelijkspel tegen KFC Uerdingen. In de voorwaartse beweging zag de 48-jarige echter nog steeds ruimte voor verbetering.

“We stonden defensief goed”, zei de hoofdtrainer in de mixed zone in gesprek met de journalisten. Hij hield vooral van de verdedigende orde en de controle over de wedstrijd. Aan de andere kant had zijn team in aanvallende opzicht verschillende kansen gemist om snel naar het strafschopgebied van Uerdingen te spelen, en dat stuitte op kritiek bij de hoofdtrainer. “Daar moeten nog groeien”, vervolgt Kauczinski.

Hoe het offensieve compartiment bij de start van de rest van het seizoen gaat uitzien, wist en wilde Kauczinski nog niet definitief geven op maandagmiddag 21 januari 2019. “We hebben nog niet de opstelling, we hebben verschillende dingen geprobeerd. Met alle opties heb ik het gevoel dat het kan werken. Tegelijkertijd moeten we ook een konijnenpoot hebben voor de juiste beslissingen op de juiste momenten. Het is niet dat het zich vanzelf opstelt “, zei de hoofdtrainer.

Tevreden echter toonde hij zich met de uitvoering van de jonge centrumverdediging. “In principe is het mogelijk om geen vervanger voor Philipp Ziereis aan te trekken. Florian Carstens heeft vandaag laten zien dat je op hem kunt rekenen “, prees hij de 20-jarige. Niettemin blijven we de markt in oog houden, omdat je nooit weet wat er gaat komen. Vooral op schorsingen of blessures moet je voorbereid zijn, benadrukte Kauczinski en voegde eraan toe. “We kijken rond, maar het moet natuurlijk wel passen. We doen geen gekke dingen. ‘

Na de laatste oefenwedstrijd tegen de Uerdingen hebben onze Kiezkickers nog een korte pauze voordat de focus op de wedstrijd tegen SV Darmstadt 98 op donderdag 24 januari 2019 gaat. “Vanaf dan zal het heet worden”, besloot Kauczinski.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie