Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Jakub Bednarczyk nieuwe aanwinst FCSP !

22 januari 2019by FCSP Belgium
bednarczyk

De FC St. Pauli heeft een nieuwe winteraankoop vastgelegd. Met Jakub Bednarczyk (* 2.1.1999) komt een jonge getalenteerde buitenspeler van Bundesliga club Bayer 04 Leverkusen naar Millerntor. De Poolse U-20 international kwam tot een akkoord met sportchef Uwe Stöver over een contract tot 30 juni 2021 plus een optie voor een verder seizoen.

“Jakub past in onze functieomschrijving om jonge, getalenteerde spelers met veel potentieel voor FC St. Pauli warm te maken en te ontwikkelen voor het professionele team. Daarom traint Jakub tot de internationale pauze – in maart – eerst mee met de U-23 en wordt vervolgens geïntegreerd in de trainingsmodus van de profs, “legde sportdirecteur Uwe Stöver de plannen uit met de youngster.

Hoofdcoach Markus Kauczinski kijkt uit naar de nieuwe aanwinst: “Jakub is een zeer sterke speler met voetbalkwaliteiten die zowel op verdedigend als offensief vlak kunnen worden gebruikt. Hij is zeer goed opgeleid in Bayer Leverkusen en we willen hem hier stap voor stap introduceren in het eerste en de 2e Bundesliga. ”

Jakub Bednarczyk kijkt uit naar Millerntor: “Ik kijk erg uit naar de nieuwe uitdaging bij FC St. Pauli. Natuurlijk wil ik als jonge buitenspeler mezelf verder ontwikkelen en meer praktijkervaring opdoen. ”

De vijfvoudige Poolse U-20 international kwam dit seizoen bij Bayer Leverkusen aan één optreden in de Europa League.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie