Mannen FCSPBitter: Ziereis voor lange tijd out met een knieblessure

17 januari 2019by FCSP Belgium
ziereis

Philipp Ziereis zal bij FC St. Pauli tot het einde van het seizoen ontbreken. De centrum verdediger liep in een duel  – in de wedstrijd tegen Wehen Wiesbaden – een scheur aan de voorste kruisband en een scheur van de meniscus van zijn rechterknie op .

Na onderzoeken bij kniespecialist Dr. med. Josef Harrer in Regensburg werd de vermoedelijke diagnose – die kort na de wedstrijd in het Spaanse trainingskamp werd vastgesteld -van teamarts Dr. med. Sebastian Schneider bevestigd

De centrale verdediger die zal waarschijnlijk de komende maandag 21 januari geopereerd zal worden in Regensburvalt voor enkele maanden uit. “We vinden het ongelooflijk jammer voor Philipp. We zullen alles doen als een team en als club, zodat hij zo snel mogelijk weer in onze omgeving kan zijn. We wensen hem het allerbeste en een snel herstel, “zei hoofdtrainer Markus Kauczinski.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie