Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Meier: “Ik hoop dat ik met prestaties kan terugbetalen”

6 januari 2019by FCSP Belgium
meier2

Hij is terug op Millerntor. Bij FC St. Pauli begon de reis van het professioneel voetbal voor Alexander Meier. Nadat de 35-jarige bij Eintracht Frankfurt topscorer van de 1e en 2e Bundesliga werd, wil de spits ook onze Kiezkicker met zijn doelpunten ondersteunen.

365 wedstrijden in de eerste en tweede Liga, 144 competitiedoelpunten en negen wedstrijden in de Europa Cup. Alexander Meier heeft vele successen in zijn carrière gevierd. Maar de 35-jarige is lang niet tevreden. “Ik heb nooit het idee gehad in de zomer om mijn carrière te beëindigen”, zei de spits bij zijn presentatie in het trainingscentrum aan de Kollaustraße.

In plaats daarvan bleef Meier zich fit houden bij Admira Wacker Mödling en meest recent bij FC Süderelbe en TSV Buchholz 08 om fit te blijven. “Nu gaat het erom de honderd procent fitheid te bekomen,” zei de winter-nieuwkomer. “Ik wil het team zo veel mogelijk helpen, het belangrijkste is dat we als een team slagen en ik hoop zo veel mogelijk een bijdrage te kunnen leveren.”

Het seizoen tot nu toe van zijn nieuwe teamgenoten op het voetbalveld Meier heeft Alex van dichtbij gevolgd. In de 0-0 gelijkspel in de derby tegen de “rode broeken” was de inheemse Buchholzer live in het stadion. “Het team heeft zijn derde plaats verdiend”, prees de spits. “Ze hebben een zeer goede eerste helft gespeeld en alles is mogelijk.”

In de afgelopen 15 jaar is er veel veranderd, te beginnen met de oefenterreinen maar ook met de algemene voorwaarden bij FC St. Pauli. “De samenhang en steun van de fans is nog steeds even groot,” zei Meier, die blij was met de reacties van de fans in de aanloop naar zijn transfer. “Ik ben blij dat de reacties zo positief zijn geweest en ik hoop dat ik dat met de prestaties kan terugbetalen en beloof alles te geven.”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 1 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie