Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Transfernieuws: Kapitein Bernd Nehrig gaat naar Braunschweig

Voorafgaand aan de aftrap van de terugronde van onze Kiezkickers op zondag (6.1.) is er na het vertrek van Clemens Schoppenhauer opnieuw transfernieuws te melden bij FC St. Pauli. Bernd Nehrig verandert met onmiddellijke ingang naar Eintracht Braunschweig. Beide clubs kwamen overeen om te zwijgen over de transferdetails. 

“Bernd Nehrig is een absolute leider geworden in zijn tijd bij FC St. Pauli. Hij heeft zichzelf altijd in dienst gesteld van het elftal en gedroeg zich voorbeeldig in een voor hem moeilijke persoonlijke fase. Om deze reden zijn we akkoord gegaan aan zijn wens om te veranderen tijdens de winterstop. We willen Bernd Nehrig bedanken voor zijn inzet voor FC St. Pauli en wensen hem het allerbeste voor de toekomst “, aldus sportdirecteur Uwe Stöver uit.

“Na vijf en een half jaar ga ik met een bezwaard gemoed, maar ik kijk uit naar de nieuwe opdracht. Ik ben zeer dankbaar voor de tijd bij FC St. Pauli. Ik zal de positieve feedback die ik heb ontvangen bij fans, personeel en het team nooit vergeten. Je gaat nooit volledig weg. FC St. Pauli zal altijd een plaats in mijn hart hebben “, zei Bernd Nehrig bij zijn vertrek uit Millerntor.

In totaal liep de 32-jarige in 117 competitiewedstrijden voor FC St. Pauli en scoorde drie doelpunten en bereidde zes andere doelpunten voor. In de afgelopen anderhalf jaar was hij ook kapitein van onze Kiezkickers.

Bernd, we wensen je het allerbeste voor je komende taken. You never walk alone!

Bron: www.fcstpauli.com