Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Transfernieuws: Clemens Schoppenhauer naar VFR Aalen

5 januari 2019by FCSP Belgium
schoppenhauer

Transfernieuws bij FC St. Pauli: Clemens Schoppenhauer verlaat onze Kiezkickers en treedt met onmiddellijke ingang toe tot de derde divisie club VfR Aalen.

“Ondanks zijn persoonlijk onbevredigende situatie heeft Clemens Schoppenhauer zich altijd onberispelijk gedragen in zijn anderhalf jaar op Millerntor, waardoor hij zich goed in de groep nestelde en nooit bij de training nooit alleen stond. Bij zijn U23-wedstrijden was hij steeds een leider en heeft hij zijn onberispelijke karakter getoond. Met deze achtergrond hebben we ingestemd met een onmiddellijke transfer en wensen Clemens het allerbeste, “zei sportdirecteur Uwe Stöver bij het afscheid van de verdediger.

“De tijd bij FC St. Pauli was een ongelooflijk leerzame tijd, zelfs als deze op het eerste gezicht niet werd gekenmerkt door groot persoonlijke succes. De club en alle mensen die ik mocht leren kennen, blijven in mijn geheugen hangen “, zei het centrum verdediger bij zijn vertrek uit Millerntor.

Bij FC St. Pauli kwam Clemens Schoppenhauer tot twee professionele selecties en veertien keer wedstrijden voor de U23.

Schoppe! We wensen je het beste!

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie