Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Fans gaan bij FC St Pauli boven Geld

Op 14 januari 2019 begint de voorverkoop voor de derby tegen HSV (10.3.). Natuurlijk zal het Millerntor uitverkocht zijn. De bezetting dit seizoen is 99,9 procent, alleen in de 2-0 tegen Darmstadt bleven 406 plaatsen leeg.

“Het is geweldig”, zegt Marvin Knoll (28) enthousiast over de atmosfeer. “De stemming hier is iets heel bijzonders, gewoon sensationeel”, zegt Johannes Flum (31).

Kaarten voor thuiswedstrijden van Pauli zijn puur goud – maar toch denkt de club er niet aan te profiteren door middel van prijsverhogingen.

Managing Director Andreas Rettig (55): “We blijven bij onze prijssetting onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hooghouden en willen alle mensen de mogelijkheid bieden om wedstrijden op Millerntor bij te wonen met sociaal aanvaardbare toegangsprijzen. We hebben sinds seizoen 2015/16 geen prijsverhoging meer doorgevoerd. “

Een stadionuitbreiding is niet mogelijk vanwege de reglementering ivm geluidshinder.

Rettig: “Er zijn overwegingen om de hoek tussen de hoofd- en de noord-tribune dicht te maken. Maar dit gaat niet over een verhoging van de stadioncapaciteit, maar over het creëren van nieuwe ruimtes zoals kantoorruimtes. “

Bron: www.bild.be