Mannen FCSPFans gaan bij FC St Pauli boven Geld

30 december 2018by FCSP Belgium
millerntor

Op 14 januari 2019 begint de voorverkoop voor de derby tegen HSV (10.3.). Natuurlijk zal het Millerntor uitverkocht zijn. De bezetting dit seizoen is 99,9 procent, alleen in de 2-0 tegen Darmstadt bleven 406 plaatsen leeg.

“Het is geweldig”, zegt Marvin Knoll (28) enthousiast over de atmosfeer. “De stemming hier is iets heel bijzonders, gewoon sensationeel”, zegt Johannes Flum (31).

Kaarten voor thuiswedstrijden van Pauli zijn puur goud – maar toch denkt de club er niet aan te profiteren door middel van prijsverhogingen.

Managing Director Andreas Rettig (55): “We blijven bij onze prijssetting onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hooghouden en willen alle mensen de mogelijkheid bieden om wedstrijden op Millerntor bij te wonen met sociaal aanvaardbare toegangsprijzen. We hebben sinds seizoen 2015/16 geen prijsverhoging meer doorgevoerd. “

Een stadionuitbreiding is niet mogelijk vanwege de reglementering ivm geluidshinder.

Rettig: “Er zijn overwegingen om de hoek tussen de hoofd- en de noord-tribune dicht te maken. Maar dit gaat niet over een verhoging van de stadioncapaciteit, maar over het creëren van nieuwe ruimtes zoals kantoorruimtes. “

Bron: www.bild.be

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie