Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Programma van onze Kiezkickers tijdens de winterstop

Na de 4-1 overwinning op 1. FC Magdeburg hebben onze Kiezkickers afscheid en gaan de winterstop in. Onze Boys in Brown hebben nu 14 dagen tijd om te herstellen en klaar te zijn voor de start van de training op zondag 6 januari? Dan kunnen de voorbereidingen voor de tweede helft van het seizoen beginnen. 

Tijdens het trainingskamp in Spanje Oliva Nova (10.1. 17,1) spelen onze Kauczinski Elf op woensdag 16 januari tegen derdeklasser SV Wehen Wiesbaden. Er worden nog twee oefenwedstrijden (één in trainingskamp en een als generale repetitie voor de competitie start) gepland. De openingswedstrijd van 2019 is bij SV Darmstadt 98 en vindt op dinsdag 29 januari 2018 plaats. De wedstrijd start om 20.30 uur in de Merck Stadion op Bollenfalltor.

Hier zijn alle datums in het overzicht:

  • 6 januari:  Trainingstart  / 14u00 / Kollaustraße
  • 10 tot 17 januari:  trainingskamp  in Oliva Nova (Spanje)
  • 16 januari:  testwedstrijd tegen  SV Wehen Wiesbaden / kick-off: 4 pm / Oliva Nova (Spanje)
  • 29 januari:  competitie start  op SV Darmstadt  / start: 20:30 / Merck Stadium op Böllenfalltor

* er zijn nog twee vriendschappelijke wedstrijden gepland