Mannen FCSPDramatisch nieuws: Henk Veerman out voor rest van het seizoen

23 december 2018by FCSP Belgium
veerman3

Zware klap voor FC St. Pauli en slecht nieuws voor spits Henk Veerman: Onze Nederlandse aanvaller van FCSP heeft een scheur in de voorste- en de buitenste kruisband van zijn rechterknie opgelopen in de wedstrijd tegen 1.FC Magdeburg.

De reeds vermoedelijke diagnose van de teamartsen dr. Volker Carrero en dr. Sebastian Schneider op zaterdagavond, werd helaas door nader onderzoek van Dr. med. Sebastian Schneider bevestigd op zondagochtend in de UKE .

“Natuurlijk zijn we allemaal erg aangeslagen dat Henk zichzelf zo zwaar heeft geblesseerd en we zullen er alles aan doen om hem zo snel mogelijk terug te brengen,” zei hoofdtrainer Markus Kauczinski. Vanwege de ernst van de blessure zal Henk Veerman de rest van het seizoen niet beschikbaar zijn voor onze Brown and Whites. Een operatie van de geblesseerde knie is gepland in de komende paar dagen.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie