Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Magdeburg

Na de 4-1 overwinning van de Boys in Brown – op zaterdag 22 december 2018 13u00 – tegen 1. FC Magdeburg was de sfeer in de gemengde zone natuurlijk heel uitgelaten. Wij vingen reacties voor jullie op.

Dimitrios Diamantakos: “Ik ben blij dat ik het team met mijn doelpunten heb kunnen helpen om de wedstrijd te winnen en heb bij gedragen tot een geweldige jaarafsluiting. Wij hadden geen goede start van de wedstrijd, die was er pas na de 46e minuut toen het echt pas goed begon voor ons. Vanop training weet Bernd dat ik snel ben en hij heeft me bij de 3-1 echt goed weggestuurd. We doen dit op training vaak en zelfs al was het op het eind niet makkelijk, ik was in staat om met een beetje geluk het doelpunt te maken. ”

Jan-Philipp Kalla: “Vandaag hebben we meer doelpunten gescoord dan onze tegenstanders, het was niet altijd even goed, we hadden wat problemen in de eerste helft en we kwamen beter voor de dag in de tweede helft, uiteindelijk verdienden we om te winnen. ”

Mats Moller-Dæhli: “In de eerste helft ontbrak het aan mentaliteit en passie. Er was geen ernstige aanpak. Tijdens de pauze – waar we overstapten naar een andere tactiek – werkte het wel goed. Ik ben blij dat we als derde of vierde in de winterpauze gaan. Volgend jaar telt maar één ding: verder doen! ”

Marvin Knoll: “Ook al was de laatste wedstrijd van het jaar, het was de eerste wedstrijd van de terugronde. Het was vooral belangrijk dat we de drie punten thuis hielden. We gaan met een 2-punten verschil in de winterstop, dat ziet er goed uit. Respect gaat uit naar de scheidsrechter, het is niet vanzelfsprekend dat hij de moeilijke situatie erkent en het doelpunt van Magdeburg voor de 1-1 terugneemt. Mijn kerstwens voor FC St. Pauli is dat we verder zo geëngageerd blijven voetballen. De jongens, het team, de stadionsfeer: dat alles samen maakt het heel plezierig, als dit zo doorgaat dan hou ik steeds meer en meer van dit vak. ”

Bernd Nehrig :  “Het is geweldig om afscheid te nemen met zo’n wedstrijd en resultaat voor de winterstop. Dat is precies wat we wilden – met de fans nogmaals een echt feest vieren. Niettemin moet ik voor mezelf analyseren dat de heenronde voor mij niet bevredigend was, omdat ik te weinig heb gespeeld naar mijn goesting. Ik raakte geblesseerd, was niet bij de selectie en de groep had intussen veel succes. Als gevolg hiervan was er geen reden voor de coach om iets op persoonlijk vlak te veranderen. Ik moest dat voor mezelf evalueren en een beslissing nemen en dat is wat ik heb gedaan met de wens om de club te verlaten. Of het zo gebeurt, je weet het niet omdat de club en andere mensen ook een stem hebben. ‘

Ersin Zehir : “In de tweede helft waren we in staat om ons spel te verbeteren, kansen af te dwingen en doelpunten te maken en zo hebben we verdiend gewonnen. Alles bij elkaar was het een prachtige teamprestatie. We hebben gevochten en kwamen beter in de duels. Zo kunnen we tot het volgende jaar afscheid nemen. ”

Philipp Ziereis: “Magdeburg speelde goed in de eerste helft, ook al lieten we iets te veel toe toch hebben we goed verdedigd. Toch moet gezegd dat we beter gespeeld hebben na de pauze door de omstelling en onze tegenaanvallen beter hebben uitgespeeld. Dit seizoen wordt ook gekenmerkt door ons vermogen om aan onze dominantie te werken om de tegenstander nog minder ruimte te geven. ”

Marius Bülter (1. FC Magdeburg): “Ik weet ook niet waar het week na week aan ligt. Onder de rust hebben we ons voorgenomen te spelen zoals in de eerste 45 minuten. Na de strafschop werd het moeilijk. We hebben 10 dagen om alles te laten bezinken, kracht te verzamelen, door te starten en over de volle 90 minuten punten te scoren. ”

Rico Preißinger (1. FC Magdeburg): “In de eerste helft hadden we een aantal grote kansen. We hadden op voorsprong moeten staan aan de rust. Dan komt de penalty en komen we ongelukkig 2-1 achter. Het is duidelijk dat we de wedstrijd niet zo uit de hand mogen geven, maar het gaat desondanks verder, we zijn professionele atleten en het is aan ons, na elke nederlaag, om op te staan ​​en door te gaan. ”

Bron: www.fcstpauli.com