Mannen FCSPKauczinski:”Wij hebben de wedstrijd door vechtlust, emotie en passie gewonnen”

22 december 2018by FCSP Belgium
pers-fcsp-fcm-2018-2019

Op de persconferentie na de wedstrijd van onze Kiezkickers tegen 1. FC Magdeburg – op zaterdag 22 december – gaven beide coaches Markus Kauczinski en Michael Oenning hun visie over de afgelopen wedstrijd op Millerntor.

Na de 4-1 overwinning op 1. FC Magdeburg was hoofdtrainer Markus Kauczinski er zich van bewust dat de laatste drie punten in 2018 hard bevochten waren. “Magdeburg heeft een zeer; zeer sterke wedstrijd gespeeld en we hebben in de eerste helft geen antwoord gevonden” zei onze coach. “We hadden tegen hun kracht en agressiviteit weinig tegen over te zetten, we wisten voor de wedstrijd dat ze meer balbezit zouden hebben, maar het lukte ons niet om in ons spel te komen.”

Tegelijkertijd benadrukte de 48-jarige in welke omstandigheden zijn team moest vechten tegen de blessure uitvallen en veranderingen. “Het was geen geweldige wedstrijd van ons, maar de jongens lieten zien dat anderen klaar staan als er spelers uitvallen. Wij hebben de wedstrijd door vechtlust, emotie en passie gewonnen. We waren op de beslissende momenten klaarwakker en bewezen onze klasse. We moeten onszelf niet voor de gek houden dat deze overwinning één, twee of drie doelpunten te hoog is, maar op de één of andere manier is dat dan ook weer verdiend. ”

Diensovereenkomstig teleurgesteld was gasttrainer Michael Oenning, die over het algemeen tevreden was over de prestaties van zijn spelers. “Eigenlijk hebben we vooral in de eerste helft goed voetbal gespeeld”, prees Oenning. Na de gelijkmaker hadden we de sleutel in handen om uiteindelijk de leiding te nemen. Op het einde is te zien dat voetbal een resultatensport is en als je verliest met 4-1 dan is dat ergens verdiend. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 39 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie