Mannen FCSPKauczinski:”Het is een nieuw begin”

21 december 2018by FCSP Belgium
pre_fcsp-fcm

Voor de wedstrijd van onze Boys in Brown tegen 1. FC Magdeburg – op vrijdag 21 december 2018 – sprak Markus Kauczinski zoals gewoonlijk met de Hamburgse pers en sprak over de start van de terugronde, de personeelssituatie van onze Kiezkickers en zijn verwachtingen.

“Het is een nieuw begin,” legde Kauczinski aan de start uit. Sinds de heenronde werd afgesloten met de wedstrijd tegen Greuther Fürth vorige week, is de wedstrijd tegen de debutant in de terugronde een nieuw begin. “Natuurlijk willen we start van de terugronde weer goed aanvatten”, aldus de trainer, die op hetzelfde moment benadrukte dat dit geen vanzelfsprekendheid zal zijn. “Magdeburg speelt veel kansen bij elkaar en had in het verleden, veel mogelijkheden om wedstrijden voor zichzelf te beslissen, die ze alleen maar verloren omdat ze nog te laat doelpunten tegen kregen. Dat is de reden waarom we veel respect hebben voor het team,” zei de hoofdcoach.

Ook met betrekking tot het selectie had Kauczinski enige informatie voor de journalisten. “Jeremy Dudziak, Daniel Buballa, Christopher Buchtmann en Richard Neudecker vallen uit. In tegenstelling tot Johannes Flum die volledig hersteld is – na pijn aan de knie – hij kon volledig mee trainen,” zei de 48-jarige. Daarnaast behoort Ersin Zehir, die gedurende de week maag-darm problemen had, ook tot de ploeg. Beide middenvelders starten eerst op de bank. “Bernd Nehrig zal beginnen naast Marvin Knoll als verdedigende middenvelder. Ik verbind mij hieraan. Hij heeft in de afgelopen weken laten zien dat hij er is. Dat is waarom hij aan de beurt is. Ik ben blij voor hem dat hij en Marvin Knoll op de zes spelen, “kondigde de hoofdtrainer aan.

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie