Mannen FCSPVideo: reactie van Snecke voor de wedstrijd tegen Magdenburg

20 december 2018by FCSP Belgium
kalla2

Voor de wedstrijd tegen Greuther Fürth hadden we Jan-Philipp Kalla gevraagd om zijn voorbeschouwing voor de camera te geven. Omdat dit werd gevolgd door een thuisoverwinning, herhalen we dit deze week opnieuw. Dus wat heeft onze veteraan te zeggen vóór de start van de terugronde tegen 1. FC Magdeburg?

Door te winnen tegen Bochum en Fürth konden onze Kiezkickers een maximale verlenging van hun winterstop te bewerkstelligen. Maar zelfs zonder de stimulans van extra vrije dagen ziet Schnecke geen motivatieproblemen: “Het is heel eenvoudig, er zijn drie punten te behalen die we aan het eind van de dag op onze rekening willen hebben, we hebben geen andere motivatie nodig. Wedstrijden worden niet gewonnen omdat ze je een langere vakantie bezorgen, overwinningen zijn gewoon de beste beloning die je kunt hebben! “

Direct na de wedstrijd tegen Magdeburg begint de verdiende vakantie voor de professionals van FC St. Pauli. Daarvoor wil het team nog éénmaal alles geven tegen de Saksen-Anhalter: “Iedereen weet dat hij alles moet geven en zijn laatste energiereserves uit zijn lichaam moet persen.”

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de tegenstander en de Kiezkickers doen er goed aan om FCM niet te onderschatten

Zoals altijd is het volledige interview beschikbaar op FC St. Pauli TV !

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 22 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie