Mannen FCSPKauczinski:”We willen verder wedstrijden winnen en zien wat er dan gebeurt”

11 december 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-11

In gesprek met de Hamburgse journalisten – na de 3-1 overwinning bij VfL Bochum – keek een goed gezinde hoofdtrainer Markus Kauczinski terug naar de wedstrijd. Dat zijn elf als team had gespeeld stemde de 48-jarige bijzonder tevreden.

“Na drie opeenvolgende gelijke spelen bij de in eigen huis sterke Bochum zo spelen, vond ik echt indrukwekkend. Vooral de manier waarop de jongens als team samen vochten, zeker met al de veranderingen in de startopstelling. De anderen vielen in en stonden er meteen. Daarvoor ben ik het meest verheugd “, aldus de hoofdtrainer die bijzonder tevreden over de vechtende en gesloten teamprestatie van zijn Boys in Brown.

Deze teamgeest is vooral belangrijk als je succesvol wilt zijn in de 2e Bundesliga: “Alle games zijn gelijk opgaand. Hoewel Fürth nu zwaar heeft verloren van Aue, heeft het team dit seizoen al bewezen welke kwaliteit in de ‘Klaver’ zit” zei 48-jarige over de komende tegenstander, die thuis met 0-5 verloor van Aue. De wedstrijd op zaterdag is opnieuw een moeilijk opdracht voor onze Kiezkickers: “Fürth is een erg geduldig team. Het wordt een ander wedstrijd, “zei Kauczinski.

Hoewel FCSP nu op de vierde plaats staat, is er in de huidige fase van het seizoen nog steeds niets beslist: “In december zijn er nog geen promotiekandidaten. Met Keulen en HSV kunnen de andere teams uiteindelijk niet tegen concurreren. Er zit een groep achtervolgers achter en we daar willen we zo lang mogelijk bijblijven. We willen doorgaan met het winnen van wedstrijden, de rest zien we wel. Dat we er momenteel bovenop zitten, is nog steeds cool, “onze coach was uiteindelijk tevreden over de mooie momentopname.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 15 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie