Mannen FCSPFC St Pauli sluit voor de zevende opeenvolgende jaar het boekingsjaar met winst af

5 december 2018by FCSP Belgium
1600x900

FC St. Pauli sloot het afgelopen boekingsjaar opnieuw af met een zwarte cijfers. Voor de zevende opeenvolgende keer hebben de Brown-Whites een positief resultaat behaald in de eindafrekening.

Met een totale omzet van € 49,41 miljoen (vorig jaar: € 47,45 miljoen), leverde de jaarrekening een bedrijfswinst voor de belastingen op van € 1,41 miljoen (vorig jaar: € 1,91 miljoen). Dit resultaat leidt tot een uiteindelijk nettoresultaat van € 0,41 miljoen (vorig jaar: € 0,89 miljoen).

De toename van het totale inkomen is voornamelijk toe te schrijven aan de aanzienlijke toename van de opbrengsten uit de TV-gelden van de professionele wedstrijden voor een bedrag van € 12,05 miljoen (vorig jaar: € 7,68 miljoen). Vanwege de eveneens toegenomen investeringen in de infrastructuur van de vereniging (bijv. IT-apparatuur, kunstgrasveld en het junior performance center Jugendtalenthaus) en de kosten van de overname van de merchandising resulteerde het dit jaar in een daling van het bedrijfswinst.

“We konden onze koers van financiële gezond blijven in het afgelopen boekjaar handhaven. De extra inkomsten die werden gegenereerd hebben we zinvol geïnvesteerd in de duurzame verbetering van onze concurrentiepositie. We waren ook in staat om op de balansdatum alle geldende claims van onze FC St. Pauli-lening volledig te bedienen. De vereniging is economisch gezond opgebouwd. Toch stelt de huidige ontwikkeling van het profvoetbal ons voor grote uitdagingen “, aldus de voor de financiën verantwoordelijke vice president Carsten Höltkemeyer.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie