Mannen FCSPOnze gedachten zijn bij de fan

2 december 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-11

Het briefje van onze hoofdcoach Markus Kauczinski met zijn geblesseerde spelers was iets langer geworden na de wedstrijd tegen Dresden. De dag na de 1-1 had de 48-jarige een update voor de Hamburgse journalisten. In het begin was de persconferentie was één ding veel belangrijker dan voetbal.

Tijdens de tweede helft stuikte er een man in elkaar in de noordelijke tribune. Dankzij de snelle hulp van fans, beveiligingspersoneel, ambulanciers en spoedartsen hij kon worden gereanimeerd en is hij momenteel op de intensive care “Onze gedachten zijn bij de fan, we hopen het beste en houden onze vingers gekruist,” stuurde Kauczinski wensen van het team , het coachingsteam en het functionele team in de richting van het ziekenhuis.

Vervolgens kondigde de coach de huidige ziekteverzuim van onze Kiezkickers, “Marvin Knoll heeft waarschijnlijk een kleine scheur opgelopen, een MRI-scan zal gedaan worden op maandag,” zei de 48-jarige. “Mats Møller Dæhli kreeg een slag op de knie en de dij. Dat lijkt tot nu toe alles stabiel te zijn. Maar omdat we moeten wachten op de laatste MRI-scan. Ryo Miyaichi moest ook worden vervangen. Hij had een verharding van de spier opgelopen. Bij hem komt de in het licht van zijn blessure-geschiedenis altijd eens voor, maar alles lijkt in orde te zijn. “

Alles bij elkaar zou je volgens hoofdtrainer Markus Kauczinski over kleinere Blessures kunnen spreken. Zelfs met Dimitrios Diamantakos, die voor de wedstrijd Dresden kortstondig een spierprobleem had, is de situatie weer verbeterd: “Ik neem aan dat we in Bochum kunnen teruggrijpen op de een of de andere, we hebben een lange week voor ons. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie