Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties voor de wedstrijd tegen Dynamo Dresden

Op zaterdag 1 december 2018 ontvangen onze Kiezkicker Dynamo Dresden op Millerntor. Aan het laatste duel tegen de Saksen heeft met name Waldemar Sobota  nog goede herinneringen. Bij de 1-3 uit winst in januari maakte hij nog twee doelpunten. Nu kan de Pool zijn comeback vieren tegen Dynamo na een gedwongen pauze omwille van een blessure .

“Ik ben sinds twee weken weer in teamtraining en ik voel me goed, ik sta dan ook ter beschikking van de trainer,” zei Sobota, die zijn groen licht gaf voor een mogelijke inzet. Met Dresden wacht een moeilijk in te schatten tegenstander op onze Bruin-Witte. “We hebben hun vorige wedstrijd gezien die ze volledig hebben gecontroleerd. Ze hebben dat wat in Keulen gebeurt is volledig achter hun gelaten, ze zijn weer volledig gemotiveerd en we weten dat het een moeilijke match zal worden”, aldus Waldi die geen waarde hecht aan hun 8-1 nederlaag bij Köln.

Een andere spannende vraag zal zijn op zaterdag hoe onze Kiezkickers op de boycot van de fans in de eerste helft zullen reageren. Robin Himmelmann gaf hierover zijn idee

De complete reacties vind je altijd op FC St. Pauli TV!