Mannen FCSP“De stilte in de eerste helft was raar”

1 december 2018by FCSP Belgium
re-fcspsdg

De Boys in Brown kregen nog een laat doelpunt binnen tegen Dynamo Dresden. Na het tweede 1-1 gelijkspel op rij, irriteerde onze Kiezkicker zich over de verloren punten. Hier zijn de reacties na de wedstrijd.

Sportief directeur Uwe Stöver:  “We kwamen in de tweede helft goed uit de kleedkamers, hebben druk gezet en het doelpunt gemaakt. Dan hebben we ons te ver terug getrokken en niet genoeg lucht gevonden. Dan krijg je uiteindelijk terug een late goal binnen en dat kost samen met de vorige wedstrijd vier punten. Dit is natuurlijk vervelend. De blessures voor en tijdens de wedstrijd hebben ook een rol gespeeld. Toch was de inzet en passie absoluut prima. ”

Luca Zander “Als je zo laat de gelijkmaker tegen krijgt overweegt op het einde de teleurstelling, dat is heel duidelijk. Nadat we in de afgelopen week zo laat een doelpunt tegen kregen wilden we dit keer beter doen. Het is dan ook dubbel ergelijk dat de bal vandaag weer binnen gaat. Dresden had over de ganse wedstrijd verschillende fasen goed balbezit en vond de ruimtes. Onze hoog staande buitenspelers moesten dan ook veel defensief werk doen. We probeerden des ondanks alles, maar het mocht niet zijn. De stilte rond het spel was raar, ik heb het nog nooit meegemaakt. ”

Robin Himmelmann: ” Dit is bitter, als je een wedstrijd door een dergelijke standaard situatie uit de hand geeft, we hebben bij de hoekschop niet consequent verdedigd. Afgelopen week hebben we tegen Regensburg ook in de slotfase de tegentreffer binnen gekregen. Op het moment houden we geen voorsprong vast. Ongeacht de plaats in de rangschikking hadden we vandaag graag onze thuiswedstrijd gewonnen. ”

Philipp Ziereis: ” De eerste helft – met name de stemming, kan ik in een woord samen vatten ‘raar’. In de tweede helft zijn we goed naar buiten gekomen en hebben de 1-0 gemaakt. We hebben in het vervolg te weinig consequent gespeeld.  Vervelend is natuurlijk dat we twee keer zo vroeg moesten vervangen. Chapeau aan de twee jongens die invielen. de twee hebben hun ding echt goed gedaan. ”

Jannis Nikolaou (Dynamo Dresden): ” In de eerste helft hebben we niks toegelaten. In tegenstelling tot het begin van de tweede helft, daar stonden we in eerste instantie te slapen. Na verloop van tijd hebben we meer gas gegeven, we kunnen er meeleven dat we hier een punt meenemen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie