Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

We hadden de lucky-punch kunnen plaatsen maar de uitslag is correct

Na de 1-1 op SSV Jahn Regensburg op de persconferentie antwoorden beide coaches op de vragen van journalisten . Voor Markus Kauczinski was het eindelijk een punt waarmee hij kon leven.

“Het was een gevarieerde intense wedstrijd. Jahn had met fasen hoge druk, maar we konden ons er steeds onder bevrijden en komen via een mooie omschakeling op voorsprong. We komen goed uit de pauze, maar uiteindelijk was de druk van Jahn te groot en dan gaat er één kans binnen”, zei de hoofdtrainer. Een klein beetje ontevreden was hij met de afwerking in de tweede helft. “We hadden de Lucky Punch via Henk Veerman kunnen plaatsen en dan was de wedstrijd beslist geweest, maar uiteindelijk is het resultaat OK. Wij hadden er meer kunnen uithalen en meer naar voren kunnen spelen. Jahn is een sterke tegenstander, dus we zijn blij met het punt. “Tijdens het wedstrijd hadden sommige spelers gezondheidsproblemen. Philipp Ziereis moest tijdens de pauze overgeven. “Zier deed het niet zo goed in de rust, maar hij gaf aan dat het kon doorgaan en hij heeft volgehouden, Buba werd geraakt en moest vervangen worden”, concludeerde Kauczinski.

Zijn tegenstander Achim Beierlorzer was ook blij met de wedstrijd, maar het resultaat sprak de coach van Jahn niet zo aan. “Ik zag een goede wedstrijd, extreem snel en met een goede acties aan beide kanten. In de eerste helft hadden we tot die ene actie niets weggeven. We hadden met George en Geipel enorme kansen. Maar staat wel bij de rust 0-1 achter. We hebben een team dat niet wil verliezen, dat geen middel onbeproefd laat. Het was niet eenvoudig, omdat St. Pauli een geweldige ploeg heeft. We hebben herhaaldelijk goede acties opgezet en hadden grote kansen. Het enige dat ik niet leuk vind is dat we niet hebben gewonnen, we hebben veel geïnvesteerd, we waren toegewijd en bereid om de drie punten te behalen. Pauli is een topteam in de competitie, dus we zijn blij met het punt. We staan ​staan met 21 punten in het goede spoor. “

Bron: www.fcstpauli.com