Mannen FCSPReacties voor de wedstrijd tegen Regensburg

24 november 2018by FCSP Belgium
daehli2

Met de uitwedstrijd -zondag 25 november 2018 13:30 uur- op SSV Jahn Regensburg starten onze Kiezkicker aan de 5 wedstrijden lange eindspurt naar het einde van het jaar. Vóór de wedstrijd tegen de in vorm kerende Regensburgers spraken we met Christopher Buchtmann en Mats Mœller Dæhli.

Alles is terug in orde, af en toe voel ik het nog, maar dat is heel normaal, “zei Buchtmann, die moest vervangen worden – in de afgelopen thuiswedstrijd tegen Heidenheim – vanwege een lichte belasting, duidelijk. De middenvelder kon aan het begin van de week opnieuw aanpikken en is beschikbaar voor de wedstrijd op SSV. Omdat Johannes Flum geel-geschorst is, staat de positie naast Marvin Knoll open. “De coach heeft een paar opties, hij kan me een rij terugtrekken, maar we hebben ook Bernd en Ersin.” De coach zal correct beslissen, “zei Buchti, die de rol van aanvallende zes goed ligt, maar ook als offensieve 10 zich goed voelt. ” Heidenheim heeft een duel sterk elftal,daar moeten we ons op instellen” verklaarde de 26 jarige met een blik op de speelwijze van Regensburg

Voor het eerst sinds lange tijd had Mats Möller Dæhli geen interlandverplichtingen voor Noorwegen. Zijn vrije weekend gebruikte hij voor een bezoek aan zijn gezin in Oslo. “Als je 13 wedstrijden hebt gespeeld zijn twee dagen rust ook eens fijn. Bovendien was ik in staat om te trainen met het volledig team. Dat was heel belangrijk”, zei Mats blij achteraf. Met uitzicht op het duel bij van Regensburg, verduidelijkte hij: “We weten dat we tegen een zeer goede tegenstander spelen, ze spelen heel intens, dat is iets waar we ons op moesten voorbereiden en dat hebben we ook gedaan”

De volledige reacties zijn zoals gebruikelijk op FC St. Pauli TV !

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie