Mannen FCSPMarkus Kauczinski tot 2020 bij FCSP !

23 november 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-10

FC St. Pauli heeft opnieuw twee belangrijke personeel beslissingen genomen in zijn sportieve afdeling: de in de zomer van 2019 aflopende contracten van hoofdtrainer Markus Kauczinski en assistent-coach Markus Gellhaus werden verlengd tot 30 juni 2020. Sportbaas Uwe Stöver is hierover tot een overeenstemming gekomen met het coachenduo.

Voor sportdirecteur Uwe Stöver was de verlenging een logisch vervolg: “De ontwikkeling van het team moet als zeker als positief worden beoordeeld. Dat is de kerntaak van een coach en zijn technische staf. Daarom was het logisch om de aflopende contracten te verlengen. Ik kijk er naar uit om met het coachingsteam verder te werken. ”

Hoofdcoach Markus Kauczinski verheugd zich op de komende opdrachten bij onze FCSP: “Ik ben blij hier verder te kunnen werken en om op het pad te kunnen blijven dat we hebben ingeslagen met het team, het coachingsteam, functionele team en de omgeving. Ik hoefde niet lang na te denken, omdat ik ervan overtuigd ben dat we samen een goed perspectief hebben om succesvol te zijn. ”

Assistent-trainer Markus Gellhaus kijkt ook positief naar zijn toekomst in bruin-wit. “Ik ben tevreden met het vertrouwen dat in mij is gesteld en dat ik kan blijven werken voor FC St. Pauli. Ik hoop dat we onze doelen kunnen bereiken. ”

Markus Kauczinski verving in december 2017 Olaf Janssen als hoofdtrainer en slaagde vorig seizoen erin het behoud te verzekeren. In het huidige seizoen staat hij momenteel met FCSP op de vierde plaats in de 2. Bundesliga. Markus Gellhaus kwam in de zomer van 2017 om het bruin-wit te versterken en werkt sindsdien in de technische staf van FC St. Pauli.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie