Mannen FCSPTraditionele adventsactie ten gunste van Hamburg Leuchtfuer (Vuurtoren)

22 november 2018by FCSP Belgium
advent

Op donderdagmiddag – 22 november 2018 –  viel in de foyer van de Hamburg Centraal Station het startsein van de dit jaar “Teddy-Vuurtorenactie.” Samen met prominente supporters zoals de voormalige Tagesschau woordvoerster Dagmar Berghoff en acteur Gustav Peter Wöhler was ook onze technisch directeur Ewald Lienen aanwezig in het centraal station en verkocht de eerste lading teddyberen aan de aanwezige kijklustigen.

Traditioneel vindt deze actie plaats in de aanloop naar Kerstmis ten gunste van de Hamburgse Vuurtoren. Tot 17 december kan voor 6 euro deze teddybeer worden gekocht. Meer dan 80 vrijwilligers zullen ongeveer drie weken lang elke dag aanwezig zijn van 8.00 uur tot 9.30 uur voor dit goede doel.

De opbrengst komt ten goede van het Hamburg Leuchtfeuer Hospitaal voor ernstig zieke en stervende mensen. Andere verkooppunten zijn het Levantehaus of online op  www.leuchtfeuershop.de

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie