Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Nieuwe Fanclubraad FCSR verkozen door FCSP-fanclubs

Afgelopen zondag 11 november 2018 vond – in de fanraume in de Gegenrade Millerntor – de afgevaardigdenconferentie van de officiële fanclubs van FC St. Pauli plaats. Meer dan 80 afgevaardigden van 50 fanclubs namen deel, discussieerden merendeels goed en constructief en keken terug op het afgelopen jaar.

Eerst werd de vorige Fanclubsprecherrat (FCSR) instemmend van zijn taak ontlast, vooraleer een licht gewijzigde team zich opnieuw voor stemming aanbood. Addi Wenger en Jan Schmidt deden op eigen verzoek niet meer mee. We danken beiden dan ook voor hun onvermoeibare inspanningen! Het nieuwe team, bestaande uit Sandra Woitschig, Mia Brauns, Markus Kraemer, Martin Wolter, Andi Backen, Gerd Bitzer, Tom Stapelfeld und Tilman M. Brauns en Sven Langer van Fanladen werd unaniem verkozen.

De Fanclubsprecherrat bedankt zich voor het hernieuwde vertrouwen. Forza FCSP!

In de foto hierboven (van links naar rechts): Tilman M. Braun, Martin Wolter, Andi bakken, Sandra Woitschig, Tom Stapelfeld, Mia Brauns, Gerd Bitzer, Sven Langer / Vermist: Markus Kraemer