Mannen FCSPNieuwe Fanclubraad FCSR verkozen door FCSP-fanclubs

15 november 2018by FCSP Belgium
fanclubsprecherrat

Afgelopen zondag 11 november 2018 vond – in de fanraume in de Gegenrade Millerntor – de afgevaardigdenconferentie van de officiële fanclubs van FC St. Pauli plaats. Meer dan 80 afgevaardigden van 50 fanclubs namen deel, discussieerden merendeels goed en constructief en keken terug op het afgelopen jaar.

Eerst werd de vorige Fanclubsprecherrat (FCSR) instemmend van zijn taak ontlast, vooraleer een licht gewijzigde team zich opnieuw voor stemming aanbood. Addi Wenger en Jan Schmidt deden op eigen verzoek niet meer mee. We danken beiden dan ook voor hun onvermoeibare inspanningen! Het nieuwe team, bestaande uit Sandra Woitschig, Mia Brauns, Markus Kraemer, Martin Wolter, Andi Backen, Gerd Bitzer, Tom Stapelfeld und Tilman M. Brauns en Sven Langer van Fanladen werd unaniem verkozen.

De Fanclubsprecherrat bedankt zich voor het hernieuwde vertrouwen. Forza FCSP!

In de foto hierboven (van links naar rechts): Tilman M. Braun, Martin Wolter, Andi bakken, Sandra Woitschig, Tom Stapelfeld, Mia Brauns, Gerd Bitzer, Sven Langer / Vermist: Markus Kraemer

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie