Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties:”We gaan de international pauze in met een goed gevoel”

In de wedstrijd voor de 3e internationale pauze speelden FC St. Pauli en 1. FC Heidenheim – op zaterdag 10 november 2018 – 1-1 gelijk. Na intense 90 minuten vingen we reacties op in de Mixed-Zone.

Uwe Stöver (Hoofd van Sport): “ Jammer dat we de drie punten niet hebben thuis gehouden. Ons doelpunt was prachtig uitgespeeld. Heidenheim speelde erg compact en had goede kansen om terug te slaan. Ze zijn groot en maken de ruimtes klein. Ze maakten het ons moeilijk vandaag. Onze spitsen doen het momenteel goed. Onze coach wordt momenteel elke week verwend en heeft steeds de juiste beslissingen genomen. ”

Sami Allagui : “Het voelt alsof we twee punten verloren, ik denk dat we een goede eerste helft hebben gespeeld, maar net als bij Kiel ontbrak het aan scherpte voor het doel om de voorsprong te nemen. Desalniettemin hebben we weer moraal getoond nadat we een domme goal tegen hebben gekregen. We kwamen heel sterk terug en we moeten niet vergeten dat we vandaag tegen een zeer goede tegenstander hebben gespeeld. ”

Marvin Knoll : “Bij het doelpunt wilde ik de bal aan de linkerkant houden omdat ik zag dat er ruimte was, toen Sami een goede pass gaf ging ik rechtdoor en zag Henk in het midden. Hij maakte het goed af. Over het algemeen was het voetballend een heel goede wedstrijd van ons, vooral in het eerste half uur en namen de fans meteen mee. Hoewel het maar één punt is, ben ik nog steeds tevreden. Zo’n pauze doet wellicht goed om eens van gedachten te veranderen. ‘

Daniel Buballa : “Eerlijk gezegd heerst de teleurstelling. Natuurlijk zijn we blij met het goede spel en het punt, maar aan het eind van de dag moeten we meer met onze dominantie doen. We misten vandaag vastberadenheid. Je kan moeilijk verhinderen dat de tegenstander op een gegeven moment aan een kans komt. In principe kunnen we tevreden zijn met de ontwikkeling. ”

Philipp Ziereis : “Na de achterstand hebben we veel geïnvesteerd. We misten het geluk dat we in de afgelopen wedstrijden wel hadden. We mogen echter niet vergeten dat we tegen een goed team speelden. We houden de bal in onze eigen gelederen, blijven kalm en verdedigen goed. Dus we gaan met een goed gevoel de internationale pauze in. ”

Johannes Flum : “Heidenheim is als een klein Gallisch dorp. Ze spelen goed voetbal, maar worden niet echt opgemerkt. Het voelt als twee verloren punten. Vervelend is dat we niet een van de vele kansen hebben gebruikt en één keer stonden we te slapen. Het is belangrijk om te vermelden dat we geen gevaar creëerden bij 14 hoekschoppen. We moeten toch opmerken dat de ontwikkeling en de mentaliteit bij ons klopt. ”

Norman Theuerkauf (1. FC Heidenheim) : “Vlak voor de 1-1 krijg ik een kans, als ik de bal beter raak, is het 0-2. Met het punt hebben we ons minimumdoel bereikt. Drie zouden mogelijk zijn geweest, maar het is prima. ”

Robert Glatzel (1. FC Heidenheim) : “Misschien hadden we het 0-2 kunnen maken. Aan het einde van de wedstrijd moesten we het punt verdedigen en zijn we tevreden met het resultaat. Ik was blij hier te spelen. Het is altijd een geweldige sfeer op Millerntor. ”

Bron: www.fcstpauli.com