Mannen FCSPKauczinski:”Het kleine beetje heeft ontbroken”

10 november 2018by FCSP Belgium
pers-fcsp-fch-2018-2019

Op de persconferentie na de wedstrijd van onze FCSP tegen 1. FC Heidenheim – op zaterdag 10 november 2018 – gaven trainers Markus Kauczinski en Frank Schmidt hun visie op de 1-1 gelijkspel op Millerntor.

“Vandaag zagen we waarom 1. FC Heidenheim op de vijfde plaats staat, maar aan de andere kant heeft ons dat kleine beetje ontbroken”, zei hoofdtrainer Markus Kauczinski en ging toen dieper in op de details. “Er waren vandaag aan beide kanten verschillende halve kansen en Heidenheim wachtte af om te kunnen tegen te slaan, dus ben ik zeer tevreden over de manier waarop onze jongens terugkwamen, dat is een kwaliteit van ons”, zei de 48-jarige met het oog op de reactie van zijn team na de 0-1 door Marc Schnatterer.

Kortom, Kauczinski zag weinig punten voor kritiek op de prestaties van zijn team. “De jongens hebben over het algemeen een geconcentreerde wedstrijd neergezet, maar ondanks de gelijke spel, was het een stap voorwaarts in het spel en we scoorden vandaag een punt tegen een goede ploeg,” zei hij.

Aan de andere kant was coach Frank Schmidt blij met de entertainmentwaarde van de wedstrijd. “Er zat veel in, Passie, emotie en veel inzet. Deels door ons goed voetbal waren we in staat om de eerste druk fase van FCSP goed te overleven en ze konden we ze door langere balbezit ze weg houden van onze doel. Mijn team heeft het goed gedaan,” aldus de trainer analyserend. Aan de andere kant verdedigde St. Pauli goed en dwong het zijn team geduldig te zijn. De leiding kwam er door dat ene moment dat men soms nodig heeft in het voetbal, zei de Heidenheimer-coach. “Na de 1-1 ging het voor ons erom dat ene punt te verdedigen, dat heeft plezier gedaan” zei de 44-jarige.   

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 2 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 4 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie