Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties voor de wedstrijd tegen 1FC Heidenheim

In de thuiswedstrijd tegen 1. FC Heidenheim – zaterdag 10 november 13u00 – willen onze Kiezkickers hun goede vorm bevestigen en afscheid nemen van drie punten in de daaropvolgende internationale pauze. Vóór de wedstrijd tegen de eveneens een ploeg in vorm FCH spraken we met de herstelde Philipp Ziereis en Marvin Knoll.

Nadat Ziereis door ziekte in Bielefeld was uitgevallen, is hij nu opnieuw klaar voor de wedstrijd tegen Heidenheim. “Ik ben weer fit en heet voor morgen, het mag opnieuw beginnen,” zei de centrale verdediger, die zijn plaatsvervanger Florian Carstens een goede prestatie zag afleveren, maar hij hoopt natuurlijk weer terug te komen in de basisopstelling. “Uiteindelijk zal de coach beslissen,” zei Ziereis, die zich op de laatste training op vrijdagochtend nog één keer wil aanbevelen voor een selectie.

Marvin Knoll – in Bielefeld succesvol op de stip voor de belangrijke 1-1 gelijkmaker – staat opnieuw scherp voor de thuiswedstrijd tegen de FCH, die eveneens als onze Kiezkickers in zeer goede vorm verkeren. “Heidenheim is een fysiek zeer robuust team, dat zeer goed voetbal speelt en heeft niet voor niets zo veel punten heeft. Zij spelen op standaardsituaties, hebben veel grote spelers en met Cackler een geweldige spits,” alsus de defensieve all-rounder, die met een blik op eigen sterkte er toevoegde: “we vertrekken vanuit onze verdediging en probeer opnieuw de nul te houden . Van voor zijn wij altijd sterk genoeg om een doelpunt te maken.”

Bron: www.fcstpauli.com