Mannen FCSPReacties na de wedstrijd tegen Bielefeld

4 november 2018by FCSP Belgium
re-sp12-dsc-fcsp

Na de 1-2 overwinning bij Arminia Bielefeld vingen we zoals altijd in de Mixed Zone reacties op. Daar waren onze Kiezkickers blij met de hardbevochten drie punter, maar ook kritisch over hun prestaties voor de pauze.

Marvin Knoll : “In de eerste helft hebben we niet goed verdedigd en onze counter mogelijkheden niet goed uitgespeeld. We hebben elkaar duidelijk in de pauze aangesproken en de tweede helft was het een knokpartij en hardbevochten wedstrijd. We wisten dat we de wedstrijd nog konden draaien. Het team heeft een geweldig moreel getoond. ”

Florian Carstens : “We hebben ons in de wedstrijd moeten vechten. Na de pauze kwamen we uit de kleedkamers en wilde iets veranderen, meer agressief te spelen en met meer passie. Dat is ons gelukt met twee snelle doelpunten. We zijn verheugd met de eerste plaats maar is pas van belang na 34 speeldagen. ”

Mats Møller Dæhli : ” We hebben geen goede eerste helft gespeeld, omdat we niet aanwezig waren. Na de pauze was het beter. We hebben gevochten en hebben de wedstrijd gedraaid, dat geeft ons karakter weer. We hebben dan ook veel kwaliteit in de ploeg. De invalbeurt van Henk was de doorslaggevende factor voor de ommekeer. “

Robin Himmelmann “We hebben gezien in de eerste helft hoe het niet moet en in de andere helft hoe het wel moet. Voetbal spelen zonder 100% agressiviteit werkt niet in deze competitie. Maar we toonden een goede reactie vandaag.”

Sportief directeur Uwe Stöver :” De eerste helft was niet goed. We hebben Bielefeld veel te veel kansen gegeven. Na de pauze zat er meer gif was in ons spel. We zijn beter in de duels gegaan. Als we agressief in de duels gaan weten we ook dat we goed kunnen omschakelen. Met de tweede helft hebben we ons naar de overwinning gewerkt. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 2 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 4 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie