Mannen FCSPBelangrijk voor het hoofd dat we na een nederlaag opnieuw konden winnen

4 november 2018by FCSP Belgium
pers-dsc-fcsp

Na de zwaar bevochten 1-2 overwinning in Bielefeld beantwoorde beide coaches de vragen op de persconferentie. Markus Kauczinski keek terug op twee totaal verschillende speelhelften.

“De eerste helft heeft ons totaal niet bevallen , hoewel we bij de eerste twee kansen goed speelden. Maar dan zijn we niet goed in de wedstrijd gekomen zoals we dat gewend zijn. De eerste helft was duidelijk voor Bielefeld. Daarom hebben we ons tijdens de rust voorgenomen om dit te veranderen. De tweede helft was zwaar bevochten. Er waren veel scherpe fases en op het einde was het een wedstrijd op gelijke voet, die we door een dubbele klap in onze richting konden draaien. We zijn in de tweede helft de strijd aangegaan. Ik ben blij dat we meteen na de laatste nederlaag deze wedstrijd opnieuw hebben gewonnen, is het belangrijk voor het hoofd om te weten dat als je een wedstrijd verliest, je direct opnieuw kunt winnen, “zei de coach van de FCSP.

Coach Jeff Saibene van Bielefeld zag veel positieve aspecten ondanks de nederlaag van zijn team. “Het was een typisch spel: als je opstaat, win je als je down bent, verlies je, maar voor ons was het een grote stap vooruit, speels en strijdlustig, maar wederom hadden we een fase waarin we twee Doelpunten scoorden in vijf minuten, het tweede doelpunt was ook buitenspel en Himmelmann liet twee of drie grote saves zien, dus we scoren niet op het einde, dus we moeten opstaan ​​en opnieuw vechten. “

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 2 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 4 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie