Mannen FCSPFCSP Music school rockt the Molotow

2 november 2018by FCSP Belgium
musicschool

Op donderdagavond – 1 november 2018 – vond de Levi’s® Support Music Night plaats in het uitverkochte Molotow met 300 enthousiaste gasten. Naast de optredens van de bands MILLIARDEN en GURR had de Hamburgse Levi’s® Music Project Band ook een van hun eerste publieke optredens.

De kinderen speelden zes nummers die ze tijdens de les op de Levi’s®-muziekschool St. Pauli hadden ingestudeerd. Naast de twee zelfgeschreven nummers “My World” en “Blues Jam”, kreeg de band het publiek enthousiast met geweldige interpretaties van “Fallin” “(Alicia Keys) en ” Seven Nation Army “(White Stripes). Naderhand was de stemming in de club zo goed dat GURR en MILLARDEN een gemakkelijke avond hadden.

In 2016 lanceerde Levi’s® het Levi’s® Muziekproject en richtte samen met FC St. Pauli een muziekschool op in het Millerntor Stadion om toegang te bieden tot muziek voor jonge talenten uit alle lagen van de bevolking. Sindsdien is de school een plaats waar de volgende generatie muzikanten hun ideeën en creativiteit delen. 

Alle opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan het  Asmaras World-RefugeeSupport, die al deel maken van het Levi’s®-muziekproject en de school gebruikt als een creatieve en veilige ruimte om muziek te schrijven en op te nemen.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie