Mannen FCSPKauczinski:””Wakker blijven en blijven volharden”

29 oktober 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-6

Op maandag 29 oktober 2018 nam Markus Kauczinski veel tijd om met de Hamburgse pers te spreken over de afgelopen wedstrijd. Daarnaast ging het ook over de algemene ontwikkeling van onze Kiezkickers.

Hoofdcoach Markus Kauczinski had nog geen vrede genomen met het resultaat van de wedstrijd van onze Boys in Brown 24 uur nadat hij met 0-1 verloor tegen KSV Holstein. “We hadden genoeg kansen voor minstens één punt,. Het resultaat doet nog steeds pijn”, zei het 48-jarige. Maar dat was maar één kant van de medaille, want de wedstrijd van zijn team had hem goed bevallen, vervolgde hij. “Eerst en vooral moeten we meer doen met onze mogelijkheden, ik heb liever de punten aan onze kant dan de lof die we nu krijgen voor de getoonde prestatie,” zei de coach.

Met alle schouderklopjes voor de prestaties van zijn team, had Kauczinski toch iets te klagen op defensief vlak: “We moeten ook kritisch zijn en dingen aanpakken, we hebben een aantal kansen voor Kiel toegelaten,” zei Kauczinski, die in één adem benadrukte dat voetbal op de goede weg is en dat zijn team in het algemeen hem goed bevalt.

Het feit dat het uiteindelijk niets is geworden met de eerste plaats in het klassement, stoort de hoofdtrainer niet erg. “We praten niet over de top van de tafel, maar het is duidelijk dat we alles willen halen dat haalbaar is, want wat je hebt, je geeft het niet terug. Hoe dan ook, we hebben alles gedaan voor succes, helaas is het niet gelukt “verduidelijkte hij. Veel belangrijker dan een kortetermijnstandpunt is dat de spelers een ontwikkeling voelen. “De 2e Bundesliga ligt dicht bij elkaar en de aankomende tegenstander Bielefeld een goed team,” keek Kauczinski op het einde van de persconferentie naar de volgende speeldag.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie