Mannen FCSPKauczinski:”Het zal ons niet uit balans slaan”

29 oktober 2018by FCSP Belgium
pers-fcsp-ksv-2018-2019

Tijdens de persconferentie na de 0-1 thuisnederlaag van de Boys in Brown op zondag 28 oktober 2018 tegen Holstein Kiel, wilde coach Markus Kauczinski zijn team na hun goede prestatie niets verwijten. Integendeel, hij prees zijn team voor hun toegewijde prestatie.

“Het was een leuke wedstrijd voor de toeschouwers, er waren kansen aan beide kanten en beide teams toonden goed voetbal”, zei de hoofdtrainer van Kiel Tim Walter, onder de indruk van de sportieve prestaties van de rivalen. Ondanks alle lof had Walter iets om over te klagen. “De startfase van mijn team was niet goed, en het was pas nadat we na 25 minuten tactisch hadden veranderd dat het beter ging”, keek de ooievaarstrainer terug naar het begin van de wedstrijd. Op het einde van de wedstrijd had zijn ploeg de kans gemist om de wedstrijd meteen op slot te gooien, concludeerde Walter.

De conclusie van de gastcoach Markus Kauczinski was instemmend. Dat is gewoon voetbal, legde de 48-jarige uit met het oog op de afgelopen prestatie van zijn team. “We hadden de kansen, maar niet het geluk van de afgelopen weken, een punt zou verdiend zijn geweest, dus we hebben onszelf niet beloond voor de zeer respectabele en goede prestaties, maar het zal ons niet uit balans slaan”, zei Kauczinski.

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie