Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

In negen van de tien gevallen gaat de bal binnen, nu niet

Onze Kiezkickers hebben na vijf wedstrijden zonder verlies opnieuw mogen proeven van de nederlaag. In het Nordduell tegen Holstein Kiel moesten ze een 0-1 verlies toestaan. Omdat er meer in zat waren onze Kiezkickers geïrriteerd na het laatste fluitsignaal. Hier zijn de reacties 

Sportief directeur Uwe Stöver : “Het was een gepassioneerde wedstrijd van beide kanten, met het gelukkigere einde voor Holstein. Ik heb een goede wedstrijd van ons team gezien en we hadden de kansen om de wedstrijd in onze richting te duwen”

Christioher Avevor : “We begonnen zeer goed aan de wedstrijd en hadden onze kansen, maar helaas hebben we ze niet afgemaakt. Kiel deed het goed in de tweede helft, we hadden een aantal goede counteraanvallen maar die hebben we niet goed afgemaakt. Het had ook 3-3 kunnen zijn, maar het resultaat is bitter voor ons. ”

Philipp Ziereis : “Je kunt vandaag het team niets verwijten. We hebben goed gecombineerd en onze doelkansjes bij elkaar gespeeld. Maar het doelpunt wilden niet vallen. In de tweede helft hadden we de wedstrijd niet meer in onze greep, daar heeft Kiel de ruimtes goed bespeeld. In de aanval ontbrak ons op het einde dat beetje geluk van de afgelopen weken. Bij het tegendoelpunt stond ik kortbij en wou geen eigen doelpunt riskeren. Daar beslist een fractie van een seconde de wedstrijd. die scène was zeer ongelukkig voor ons. ”

Robin Himmelmann : “Dit was niet nodig. We hadden goede kansen, maar hebben uiteindelijk geen geluk opdat de bal in het net van Kiel belandt. Dat is natuurlijk bitter, maar we mogen niet vergeten dat we tegen een goed team speelden. Natuurlijk maakt het vandaag niet veel uit, maar je kunt de vooruitgang in ons voetbal zien. Dat is prettig. Nu verzamelen we ons en rijden we naar de Alm om opnieuw punten te verzamelen. ”

Marvin Knoll: “Ik kan het team niet de schuld geven. We speelden goed voetbal en ondanks de nederlaag was het leuk op het veld. Maar om eerlijk te zijn, we hadden vandaag waarschijnlijk uren kunnen spelen en het doelpunt zou niet zijn gevallen. We hebben gevochten tot het einde. Het tegendoelpunt is dan ook typerend voor zo’n wedstrijd. In de afgelopen weken hadden wij het geluk in de wedstrijd aan onze kant. Kop omhoog, volgende week gaat het weer verder. 

Sami Allagui …. “Vandaag zat er meer in, maar de bal wilde er niet in. We hadden kansen om twee of drie wedstrijden te beslissen. Zo is voetbal. Bij mijn bal op de lat was ik voor Kronholm bij de bal. Ik had ook voor kunnen geven maar heb anders beslist. negen van de tien keer gaat de bal binnen maar helaas vandaag niet… het is bitter. voor Kiel was het een gelukkige overwinning. We moeten kijken naar de laatste weken, en gewoon verder doen. We zullen doorgaan op dezelfde manier maar de doelpunten moeten we maken. ”

Richard Neudecker : “Het was een vermakelijke 2e Bundesliga wedstrijd met veel kansen aan beide kanten. We waren de betere ploeg, maar we verliezen omdat we onze kansen niet afmaken.”

Kenneth Kronholm (Holstein Kiel) : “Het is uiterst belangrijk dat je op Millerntor op voorsprong komt, anders wordt het moeilijk. De lob van Sami was echt eng en moeilijk te verdedigen. Hij doet eigenlijk alles goed. Dat de bal uiteindelijk op de lat landt is het geluk dat je nodig hebt. ”

Bron: www.fcstpauli.com