Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

We zitten op een goede golf en we surfen daarop verder

Onze Kiezkickers hebben hun goede reeks in Duisburg voortgezet, FCSP vierde de vierde overwinning in de vijf wedstrijden. Naast de drie punten waren de Brown-Whites ook tevreden met de manier waarop ze de uitoverwinning bij MSV konden vieren.

Philipp Ziereis : “Als team zaten we goed in de wedstrijd en we zijn erin geslaagd om te doen wat we ons voor genomen hadden. In balbezit hebben het heel goed gedaan . Net zoals in de afgelopen wedstrijden hebben we uitstekend verdedigd.

Sami Allagui: Momenteel loopt het goed voor mij. We hebben in de eerste helft een goede wedstrijd gespeeld, in de tweede helft werd het ons moeilijker gemaakt. We hebben net als in de vorige weken de Lucky Punch geplaatst. Bij de hoekschop wou ik eerst blokkeren, dan heb ik gemerkt dat er een desorganisatie was en heb me vrij gelopen. Ik ben blij dat ik kon helpen en kon scoren. De trainer had de afgelopen weken een doelpunt op een hoekschop gewenst en ik ben verheugd deze wens te vervullen. Ik was natuurlijk teleurgesteld dat ik niet in de basis stond, maar ik ben een teamplayer en probeer steeds opnieuw het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken. Voor mij persoonlijk is het een groot plezier om vrienden te maken bij onze fans. Het is een kwaliteit van ons elftal dat we zo laat kunnen scoren.. We zijn een team dat stabiel is. We zitten op een goede golf en we surfen daarop verder. ”

Marvin Knoll : “We speelden een geweldig wedstrijd en hebben ons spel gespeeld. Defensief stonden we goed en en hebben nauwelijks kansen weggegeven. We hadden onze kansen, we hadden de aanvallen beter moeten uitspelen. Sami heeft gewoon een neus voor doelpunten. Hij staat er direct. Ik ben natuurlijk blij voor hem, maar ook voor onze fans. ”

Mats Møller Dæhli : “We hebben vandaag heel goed voetbal gespeeld, goede kansen bij elkaar gespeeld en amper kansen toegelaten, we hebben een hele goede mentaliteit in het team en we verdienen uiteindelijk om te winnen.”

Johannes Flum : “We hebben het heel goed gedaan en zeer, zeer gedisciplineerd gespeeld. Voetballend zijn we boven ons zelf gestegen, vooral in de eerste helft. Petje af voor Sami, die opnieuw invalt en de wedstrijd opnieuw beslist. Het is ongelooflijk hoeveel kwaliteit we op de bank hebben. ”

John Verhoek (MSV Duisburg) : “In de eerste helft was St. Pauli beter, omdat we te veel met de lange bal hebben gespeeld. In de tweede helft was er evenwicht, op het einde is het een bittere nederlaag voor ons.”

Andreas Wiegel (MSV Duisburg) : “St. Pauli heeft het in de eerste helft beter gedaan, we kwamen na de pauze beter uit de voeten. Bij stilstaande fases moeten het beter doen.” Daar heeft onze organisatie niet geklopt en dat beslist de wedstrijd. ”

Bron: www.fcstpauli.com