Mannen FCSPReacties voor de wedstrijd tegen Duisburg op FCSP TV

21 oktober 2018by FCSP Belgium
flum2

De internationale pauze is afgelopen en op maandag 22 oktober 2018 wacht – in Duisburg – de volgende competitie wedstrijd op onze Kiezkickers . We spraken met Robin Himmelmann en Johannes Flum over het duel met de zebra’s.

Het feit dat iedereen iedereen in de tweede divisie kan verslaan, heeft Duisburg op indrukwekkend wijze bewezen op de laatste wedstrijddag toen ze als laatste in het klassement ging winnen bij de koploper van de 2e Bundesliga Keulen. In dit opzicht waarschuwde Robin Himmelmann voor dit duel.

Tegelijkertijd vertrouwt de doelman op de recente zeer solide verdediging van onze Kiezkickers: “We moeten ons laten beoordelen hoe we ons in de laatste paar wedstrijden hebben verdedigd.” Als het team deze verdedigende prestatie opnieuw herhaalt zullen er weinig gevaarlijke situaties voor hem zijn om op te lossen. “Maar we hebben ook gezegd dat we agressiever willen aanvallen en het spel meer in eigen handen willen nemen” vervolgde de keeper.

Het interview en met dat van Flummi kan je bekijken op FC St. Pauli TV !

Bron : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie