Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Informatie ticketverkoop uitwedstrijd Jahn Regensburg

De verkoop van tickets voor onze uitwedstrijd tegen SSV Jahn Regensburg op zondag 25 november 2018 13u30 voor leden en abonnees – die wonen binnen een straal van 50 kilometer van Millerntor – vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018. De verkoop begint om 10 uur aan de balie van het kaartverkoop! Voor deze wedstrijd is er GEEN verkoop in de online ticketshop voorzien. De vrije verkoop – als er nog kaartjes over zijn – voor de leden- en seizoenskaarthouders begint op vrijdag 26 oktober 2018.

We hebben 836 staan en 900 zitplaatsen ontvangen van Regensburg. Fanladen ontvangt hiervan 244 staan- en 200 zitplaatsen. Dus blijven 568 staan- en 700 zitplaatsen over in het ticketcenter. Van dit aantal zijn reeds 350 staande tickets gereserveerd voor de houders van een seizoenabonnement. Blijven er dus 242 staan- en 700 zitplaatsen over. Mensen die buiten de straal van 50 km wonen konden sinds dinsdag 16 oktober bestellen, deze nemen daarvan nog eens 121 staan- en 350 stoelkaarten af. Hetzelfde aantal kaarten worden nu lokaal te koop aangeboden. Zoals je kan zien, dit aantal is zo goed als niets. Helaas zullen we dan ook veel kaartverzoeken in het toegewezen gastgebied van blokken N1 en N2 moeten weigeren. We vragen om uw begrip. Wij verwachten ons aan de nodige kritiek!

We verlenen een aankooprecht aan leden en seizoenskaarthouders. Leden en houders van een seizoenskaart die wonen op of minder dan 50 kilometer van de Millerntor kunnen op donderdag 25 oktober 10u00 hun aankooprecht opeisen (logischerwijs zolang de voorraad strekt). Een lid of abonnee kan één staan- of 2 zitplaatsen kopen en nog één voor een ander lid en/of abonnees, dit wil zeggen dat één persoon met een algemeen toegangsbewijs, maximaal één staanplaats of 4 zitplaatsen kan kopen (abonnementen of lidkaarten tonen). 

Iedereen die verder dan 50 kilometer van Millerntor toont en abonnees die een bestelling hebben geplaatst, zullen wij antwoorden in week 43. 

Alle niet-leden- of niet-seizoenskaarthouders die meer dan 50 kilometer van de Millerntor wonen die al een bestelling hebben geplaatst, worden beantwoord tijdens kalenderweek 44. 

Prijzen

Staande ruimte normaal (blok N1): 14,50 Euro
Staanplaats verlaagd (blok N1, verdeeld naar ADK en fanwinkel): 13,50 Euro
Zitplaatsen (blok N2): 35 euro
Rolstoelgebruikers: 10 euro
Stadium kaart