Mannen FCSPFlorian Carstens bij FCSP tot 2022

19 oktober 2018by FCSP Belgium
carstens

Centrale verdediger Florian Carstens heeft bij FC St. Pauli een professioneel contract getekend tot 30 juni 2022 met een extra optie voor een extra seizoen. Sportbaas Uwe Stöver en de 19-jarige bereikte hierover een akkoord.

“Florian heeft deze contractverlenging absoluut verdiend met zijn ontwikkeling en zijn prestaties bij de profs. We zijn verheugd over zijn ontwikkeling bij ons en willen hem op lange termijn blijven begeleiden  “, legde Uwe Stöver uit.

Hoofdcoach Markus Kauczinski is blij met het langdurig verblijf van de centrale verdediger: “Flo heeft vele goede eigenschappen zoals snelheid, kopbal sterkte en goede passing die belangrijk zijn voor zijn positie. Ook bij zijn profdebuut in Aue stond hij zijn mannetje. Hij heeft zich bij ons zeer goed ontwikkeld en we hopen dat hij dit zal verder doen. “

Florian Carstens zet zijn – tot nu toe succesvolle periode – bij FCSP verder: “Ik ben blij dat ik de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen bij deze bijzondere club. Ik zal er alles voor doen om meer selecties af te dwingen. Ik heb in de laatste vier jaar een ​​sterke binding met de club opgebouwd en kijk uit naar de verdere jaren bij FC St. Pauli. “

De centrale verdediger veranderde van de U17 van MTV Lüneburg naar de FC St. Pauli en voltooide in het huidige seizoen tot nu toe drie selecties voor de professionals.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie