Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Finn Ole Becker tekent contract tot 2022

FC St. Pauli heeft opnieuw een jong talent voor lange termijn aan zich gebonden. Sportdirecteur Uwe Stöver en middenvelder Finn Ole Becker kwamen tot een akkoord en tekenden een contract tot 30 juni 2022.

“Finn Ole is één van de absolute toptalenten uit onze jeugdopleiding. Hij heeft sinds deze zomer bij onze profs zijn talent en ontwikkeling laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat hij zijn weg bij ons zal blijven voorzetten, dus het was voor ons een logisch beslissing dat we wilden verder werken met Finn Ole op lange termijn” zegt sportief directeur Uwe Stöver.

Hoofdcoach Markus Kauczinski kijkt uit naar de verdere samenwerking met de U19 international. “Hij is echt een goede voetballer, heeft een goed tempo en is ook zeer tactisch voor zijn leeftijd, we nemen hem stap voor stap mee naar de tweede Bundesliga.”

Voor Finn Ole Becker is het nieuwe contract de volgende stap bij FCSP. “Ik speel sinds 2011 bij FC St. Pauli en heb tot nu toe een geweldige en onvergetelijke tijd gehad. De mensen in en rond deze club zijn bijzonder indrukwekkend. Nu geeft de club me de kans om als professionele voetballer de volgende stap te zetten. Ik zou het leuk vinden om iets terug te doen voor de club, “zegt de 18-jarige.

Finn Ole Becker komt uit de jeugdwerking van FC St. Pauli en kwam onlangs in actie voor de U18 en U19 Duitse nationale ploeg.

Bron: www.fcstpauli.com