Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Nieuwe structuur bij de scouting van FCSP

FC St. Pauli heeft zijn scouting in de afgelopen maanden gereorganiseerd en heeft zijn nieuwe structuur bekend gemaakt. Op personeel vlak werd het scoutingteam vergroot en werd een vaste regio aan de respectievelijke scouts toegewezen.

“We zijn bezig ons ook op dit gebied verder te professionaliseren en onze structuren verder te verbeteren”, legt sportdirecteur Uwe Stöver uit.

Ondanks  dit proces heeft Hoofd Scout Stefan Studer besloten om zijn aflopende contract met FCSP niet te verlengen en hij verlaat de club op 31 oktober 2018. 
Tobias Hentschel – die tot nu verantwoordelijk was voor de kaderplanning –  neemt de algehele verantwoordelijkheid op zich voor de gebieden van kaderplanning en -scouting.

“Wij betreuren het besluit Stefan heel erg, want hij is een echte professional en we zouden graag met hem verder werken, maar wij respecteren zijn beslissing en danken hem voor al het  goede werk dat hij bij FC St. Pauli heeft gedaan en wensen hem het allerbeste” legt sportdirecteur Uwe Stöver uit.

Bron: www.fcstpauli.com