Mannen FCSPNieuwe structuur bij de scouting van FCSP

18 oktober 2018by FCSP Belgium
1600x900

FC St. Pauli heeft zijn scouting in de afgelopen maanden gereorganiseerd en heeft zijn nieuwe structuur bekend gemaakt. Op personeel vlak werd het scoutingteam vergroot en werd een vaste regio aan de respectievelijke scouts toegewezen.

“We zijn bezig ons ook op dit gebied verder te professionaliseren en onze structuren verder te verbeteren”, legt sportdirecteur Uwe Stöver uit.

Ondanks  dit proces heeft Hoofd Scout Stefan Studer besloten om zijn aflopende contract met FCSP niet te verlengen en hij verlaat de club op 31 oktober 2018. 
Tobias Hentschel – die tot nu verantwoordelijk was voor de kaderplanning –  neemt de algehele verantwoordelijkheid op zich voor de gebieden van kaderplanning en -scouting.

“Wij betreuren het besluit Stefan heel erg, want hij is een echte professional en we zouden graag met hem verder werken, maar wij respecteren zijn beslissing en danken hem voor al het  goede werk dat hij bij FC St. Pauli heeft gedaan en wensen hem het allerbeste” legt sportdirecteur Uwe Stöver uit.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie