Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na Sandhausen: “Wij winnen de wedstrijd door Sami en Henk”

De Kiezkicker hebben hun goede serie verder gezet en wonnen hun thuiswedstrijd tegen SV Sandhausen met 3-1 – dankzij twee late goals van Sami Allagui en Christopher Buchtmann. Logischerwijs was de stemming bij onze Boys in Brown geweldig na het laatste fluitsignaal.

Sporting Director Uwe Stöver: “We waren echt goed in de eerste 20 tot 25 minuten. Dat was de manier waarop we ons voorstellen. Toen kwam het tot plots tot een einde. We hebben vervolgens 50 minuten gevraagd om een tegendoelpunt en deze ook gekregen. Plotseling kon het team weer een versnelling hoger schakelen en wilde absoluut de overwinning behalen. We hebben vandaag twee verschillende prestaties gezien. We zijn blij dat we de wedstrijd alsnog hebben gewonnen. ”

Sami Allagui: “Een doelpunt scoren geeft altijd een goed gevoel, des te meer als het een belangrijk is. We kwamen goed in het wedstrijd, maar verloor daarna de focus. Dat mag gewoon niet met ons gebeuren. “

Henk Veerman: “Wissels hebben het verschil gemaakt, net zoals in de laatste thuiswedstrijd. Als ik het team van de bank kan helpen, is dit op dit moment goed voor mij. Ik moest de bal met de hak doorspelen op Sami. Dat was de enige optie. En het werkte. ”

Johannes Flum: “Ik ben blij voor Sami! Dat we hem en Henk Veerman van de bank kunnen halen, spreekt voor de breedte en kwaliteit van onze ploeg. We speelden geen goede tweede helft na de goede eerste helft. Natuurlijk denk je altijd dat je nog kunt winnen, maar ik verwachtte geen 3-1 in de tweede 45 minuten. Maar in het voetbal kun je niet altijd alles uitleggen. De drie punten voor de internationale pauze doen natuurlijk goed. ”

Philipp Ziereis: “In de eerste helft speelden we goed en snel. Het is onverklaarbaar dat we de wedstrijd in de tweede helft zo uit onze handen geven. Het is geweldig dat we de beslissende accenten van de bank kunnen brengen. Dat maakt bij ons een verschil. Nu hebben we tien punten behaald uit de mogelijke twaalf punten. Complimenten aan het team, ook al kunnen we niet tevreden zijn met de wedstrijd zelf. Ik ben was het kort niet eens met Flumi. Dit zijn emoties die in de spel voorkomen en opkomen. Daarna hebben we elkaar een high five gegeven en nu is alles weer in orde. ”

Robin Himmelmann:  “We hadden een zeer goede start en na de voorsprong eerst niet veel weg gegeven. Om een ​​of andere reden zijn we na de rust te passief geworden, misschien omdat we kracht verloren hebben na de afgelopen intensieve weken. Zoals we hebben gezien, kan er altijd iets gebeuren als je dergelijke krachten van de bank kunt halen. We hebben dus een goed uitgangspunt en nemen graag de punten mee. ”

Marvin Knoll: “In de eerste 25 minuten zaten we erg goed in het wedstrijd, we vuurden vuurwerk af en namen het publiek mee. Maar toen raakten we de focus kwijt. Na de rust liep niets meer. Net als in de vorige thuiswedstrijd hebben we gewisseld en winnen we de wedstrijd dankzij Sami en Henk. Henk is een toren van voor, zijn vervanging heeft verlichting gebracht. Zo kwamen we aan kansen om te scoren. Als je beide helften ziet, zou een gelijkspel eerlijker kunnen zijn, maar dat is voetbal. ”

Bron: www.fcstpauli.com