Mannen FCSPReacties voor de wedstrijd tegen Sandhausen

6 oktober 2018by FCSP Belgium
allagui2

De Engelse week is voorbij en ook de derby wedstrijd hebben de Kiezkickers achter zich gelaten. Voordat het circus in de interland pauze gaat, wil  FC St. Pauli – op zondag 7 oktober 2018 – op Millerntor tegen SV Sandhausen de volgende punten binnen halen. We spraken met Johannes Flum en Sami Allagui over de komende wedstrijd.

Na de turbulente dagen en de succesvolle Engels week hoeft men zich geen zorgen maken over een gebrek aan spanning bij het team van Markus Kauczinski verzekerde Flum, “omdat we resultaat hebben behaald en omdat we graag voetbal spelen. Boven alles, in eigen huis hebben we onze fans achter ons staan. Ze waren geweldig in de HSV-wedstrijd en we waren allemaal onder de indruk door hun ondersteuning. ”

Zoals altijd in de tweede Liga is de tegenstander niet te onderschatten, ondanks dat Sandhausen een slechte start van het seizoen heeft meegemaakt. “Ze hebben goede spelers in hun rangen en zijn een vervelende tegenstander. De reden hiervoor is dat ze sterk in de duels zijn en ze goed bewegen. Dat hebben we de afgelopen jaren mogen ervaren” aldus de middenvelder die een moeilijke opdracht verwacht.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie