Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties voor de wedstrijd tegen Sandhausen

De Engelse week is voorbij en ook de derby wedstrijd hebben de Kiezkickers achter zich gelaten. Voordat het circus in de interland pauze gaat, wil  FC St. Pauli – op zondag 7 oktober 2018 – op Millerntor tegen SV Sandhausen de volgende punten binnen halen. We spraken met Johannes Flum en Sami Allagui over de komende wedstrijd.

Na de turbulente dagen en de succesvolle Engels week hoeft men zich geen zorgen maken over een gebrek aan spanning bij het team van Markus Kauczinski verzekerde Flum, “omdat we resultaat hebben behaald en omdat we graag voetbal spelen. Boven alles, in eigen huis hebben we onze fans achter ons staan. Ze waren geweldig in de HSV-wedstrijd en we waren allemaal onder de indruk door hun ondersteuning. ”

Zoals altijd in de tweede Liga is de tegenstander niet te onderschatten, ondanks dat Sandhausen een slechte start van het seizoen heeft meegemaakt. “Ze hebben goede spelers in hun rangen en zijn een vervelende tegenstander. De reden hiervoor is dat ze sterk in de duels zijn en ze goed bewegen. Dat hebben we de afgelopen jaren mogen ervaren” aldus de middenvelder die een moeilijke opdracht verwacht.

Bron: www.fcstpauli.com