OngecategoriseerdMats Møller Dæhli geselecteerd voor de Noorse nationale ploeg

4 oktober 2018by FCSP Belgium
nff

Na de thuiswedstrijd tegen SV Sandhausen – zondag 7 oktober 13u30 uur – gaat Mats Møller Dæhli internationaal aan de slag. De aanvallende middenvelder werd door de bondscoach Lars Lagerbäck van Noorwegen geselecteerd voor de wedstrijden tegen Slovenië en Bulgarije.

In het Olsoer Ullevål Stadion speelt Moller Dæhli (21 interlands, 1 goal) op zaterdag – 13 oktober 18u00 – met Noorwegen in de derde wedstrijd van Groep C van de League UEFA Naties voor het eerst tegen Slovenië, op dinsdag – 16 oktober 20u45 – speelt het tegen Bulgarije, deze wedstrijd gaat ook door in het stadion Ullevål.

Zonder Møller Dæhli startte de nationale ploeg van Noorwegen – op donderdag 6 september 2018 – met een 2-0 thuisoverwinning tegen Cyprus in de Nations League. Deze werd gevolgd door een 1-0 nederlaag – op maandag 9 september 2018 – in Bulgarije. Met drie punten staat Noorwegen op de tweede plaats achter Bulgarije (6 punten) in Groep C.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie