Mannen FCSPKauczinski:” Ik was zeer tevreden over het inzet, de passie en de spirit”

30 september 2018by FCSP Belgium
pers-hsv-fcsp-2018-2019-2

Na 90 intense derby-minuten beantwoordden beide coaches op de persconferentie op de vragen van de pers . Markus Kauczinski was erg tevreden met de wedstrijd.

“Het resultaat is oké voor mij. Het waren twee teams die anders reageerden. Ons doel was om het offensief van de H$V uit de wedstrijd te halen. Het kostte ons echter 15 tot 20 minuten om zelf onze eerst aanvallende actie te noteren. Daarna hadden we meer vertrouwen en via Flumi en Mats hadden we nog twee kansen. Ik was tevreden met de tweede helft. Dat H$V meer balbezit had, was ok. In de laatste fase hadden we de derby-overwinning aan onze voeten in twee of drie situaties. Maar uiteindelijk moet je zeggen dat het resultaat goed is. We scoorden zeven punten uit de drie wedstrijden in tien dagen. Dat is absoluut oké. We hebben nu ook in de Derby buitenhuis punten behaald. Ik was zeer tevreden over het inzet, de passie en de spirit van mijn team ”

Zijn tegenhanger Christian Titz was echter teleurgesteld na de 90 minuten, hij wilde met zijn team de H$V-fans de derby-overwinning schenken. We misten echter het doorzettingsvermogen. We hadden het moeilijk voor het doel. We waren stabiel aan de bal, maar we misten de finesse van voor. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie