Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Ticketinfo komende 3 thuiswedstrijden: Wedstrijd tegen Kiel al uitverkocht

Op donderdag eindigde het voorkeursrecht van leden voor de thuiswedstrijden tegen Holstein Kiel ( zondag, 28 oktober 13u ), 1. FC Heidenheim (zaterdag 10 november 13u00 ) en Dynamo Dresden (zaterdag 01 december 13u00). De wedstrijd tegen Kiel is reeds uitverkocht. Op vrijdag 28 september start de vrije verkoop. Bovendien zijn de kaarten voor de oefenmatch op Altona 93 – op donderdag 11 oktober 18u30 –  nu verkrijgbaar bij het ticketcentrum.

De wedstrijd tegen Holstein Kiel is al uitverkocht na de ledenverkoop. Voor de wedstrijden tegen Heidenheim en Dresden zijn er nog altijd zitplaatsen en een paar staanplaatsen in de Noordtribune ter beschikking.

VERKOPEN AAN KLANTEN / VRIJE VERKOOP

Bij de thuiswedstrijd tegen Dynamo Dresden is er alleen een verkoop aan bestaande klanten . Bestaande klanten zijn degenen die al in het verleden kaartjes hebben gekocht voor wedstrijden van FC St. Pauli (deadline: 31.5.2018) en daarom bij ons zijn geregistreerd. Een vrije verkoop zal niet plaatsvinden voor deze wedstrijden. Voor de thuiswedstrijd tegen 1. FC Heidenheim is er wel een vrije verkoop. De kaarten kunnen worden gekocht in de online shop, telefonisch of in het ticketcentrum. Ook begint op vrijdag 28 september zoals gewoonlijk de verkoop van de staanplaatsen zuid van alle drie de thusiswedstrijden. Hier is meer informatie over de dagelijkse kaartverkoop: KLIK!

De bestelmoment voor rolstoel- en stoeltickets voor de thuiswedstrijden zijn HIER te zien .

Hier gaat het rechtstreeks naar de online kaartwinkel voor thuiswedstrijden.

We vragen alle bekende toegangsgegevens te gebruiken. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de “Wachtwoord vergeten?” -Functie in de Ticket Onlineshop gebruiken door uw gebruikersnaam in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen. HIER hebben we u laten weten dat registratie vanaf nu in de Ticket-Online Shop alleen mogelijk is via het e-mailadres (in plaats van de gebruikersnaam). Degenen die hun toegang nog niet hebben gewijzigd, moeten dit doen na een succesvolle registratie. Belangrijk: er kan slechts één e-mailadres per persoon worden gebruikt.

TEST MATCH BIJ ALTONA 93

In de komende interlandpauze spelen onze Kiezkickers een vriendschappelijke wedstrijd – op donderdag 11 oktober 18u30 op Adolf Hunter Kampfbahn –  bij Altona 93. Tickets voor momentele koploper in de Oberliga kunnen tijdens de openingstijden aan de balie van de kaartcentrum aan Millerntor Stadium gekocht worden. Belangrijk: ALLEEN met cash betalen is  mogelijk!

Prijzen

  • Staanplaatsen normaal: 6 euro
  • Gereduceerde staanplaatsen: 4 euro
  • Normale zitplaats (vrije keuze): 11 euro
  • Gereduceerde Zitplaats (vrije keuze): 9 euro

Openingstijden Kaartcenter

  • Ma, Di, Do en Vrij: van 10 uur tot 18 uur
  • Woe en za.: Van 10.00 tot 15.00 uur

Bron: www.fcstpauli.com