Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na Paderborn:”Wij nemen de gevleide zege vandaag graag mee”

Wat was dat voor een einde! Tegen de zoals verwacht sterke Paderborn vierde onze Kiezkicker in de blessuretijd de drie punten. Natuurlijk, na het laatste fluitsignaal was de vreugde van de overwinning in de slotseconde groot. De reacties na de wedstrijd.

Johannes Flum … “We hebben vandaag niet goed gespeeld, waren niet genoeg slim genoeg. In de tweede helft moeten we eerlijk zijn om te zeggen dat een punt voor beide ploegen vandaag eerlijker was geweest. Op het einde hebben we gewonnen en daar hoeven we ons niet te verontschuldigen We hebben ook goede wedstrijden gespeeld die we verloren hebben. Maar als we zondag zo spelen zal het moeilijk worden, dan zullen we gevoelig beter moeten spelen. Ik kijk uit naar mijn eerste derby. ik heb er wel een paar keer gespeeld, er heerst daar een goede sfeer. Onze verwachting is enorm. ”

Christopher Buchtmann : “Het was zeker geen goede wedstrijd, we kunnen veel beter. Paderborn heeft de bal beter laten lopen We zijn blij dat we de drie punten hebben behaald. Zoals we vandaag voetballen, mag niet van onze kant, Wij nemen de gevleide zege vandaag graag mee. ”

Philipp Ziereis : “We hebben het moeilijk gehad om in de match gekomen en waren niet fris genoeg. In de eerste helft heb ik de betere kansen bij ons gezien. In de tweede helft lieten we ze niet meer zoveel lopen. We moeten onze defensie boven alles zetten …. Dat hebben we gedaan en dan is alles mogelijk. ”

Dimitrios Diamantakos : “We hebben het beslissende doelpunt gemaakt en daardoor gewonnen. In het verloop van de wedstrijd hebben we een paar mooie kansen gehad, maar uiteindelijk ben ik blij dat we in staat waren om te winnen. Natuurlijk, het doelpunt is goed voor mij, maar nog belangrijker is dat de drie punten op Millerntor blijven. Voor de Derby is het succes vandaag goed voor het zelfvertrouwen. Voor deze stad is deze wedstrijd erg belangrijk, dat weten we. ”

Robin Himmelmann : “Als we de wedstrijd opnieuw bekijken, zullen we zien dat we Paderborn in sommige gebieden te veel ruimte hebben gelaten. Op het einde van de dag hebben een achterstand ongedaan gemaakt, wat niet al te vaak gebeurt in deze Liga. Daarmee kunnen we tevreden zijn. Vanaf morgen begint het kriebelen en verwachting voor zondag. ”

Markus Krösche (Managing Sport SC Paderborn) : “We hebben totaal onverdiend verloren, maar hebben te veel fouten gemaakt zoals reeds tegen Magdeburg. Dit mag ons niet overkomen. St. Pauli stond zeer diep, soms met elf mannen in zijn eigen strafschopgebied. Niettemin hebben we onze kansen gecreëerd, waaronder 3 honderd procent kansen. ”

Bron: www.fcstpauli.com