Mannen FCSPNa zege tegen Ingolstadt, met schwung tegen het sterke Paderborn

26 september 2018by FCSP Belgium
sp7-fcsp-paderborn-2018-2019

We beginnen aan de Engelse week! Voorafgaand aan de derby tegen de “Rothosen“ – op zondag 30 september 2018 18u30 – ontvangen onze Kiezkickers – op woensdag 26 september 18u30 – SC Paderborn. In de thuiswedstrijd tegen de agressief aanvallende promovendus wil de FCSP het momentum van de 1-0 overwinning in Ingolstadt behouden.

Wat deed dat goed. In Ingolstadt juichten onze Kiezkickers eindelijk weer om de drie punten, na vier competitie nederlagen en vijf weken zonder overwinning. Dankzij een sterke defensieve prestatie (FCSP won in Ingolstadt 59% van alle duels – seizoen beste waarde van alle teams in een wedstrijd) en een geniale ingeving van invallers Ryo Miyaichi (doelpuntenmaker) en Ersin Zehir (assist) beëindigde de Kauczinski-Eleven bij FCI hun negatieve serie.

Volgens hoofdcoach Markus Kauczinski willen de jongens in Brown het momentum en het “positieve gevoel” meenemen in de Engelse week en nog meer punten scoren.  In Ingolstadt heeft FCSP eindelijk de nul kunnen houden en onze Kiezkicker willen opnieuw een sterke defensieve prestatie leveren tegen SC Paderborn en de wedstrijd opnieuw succesvol afsluiten.

“Verdedigend zal het in elk geval een uitdaging voor ons zijn”, zei Robin Himmelmann voor de wedstrijd. Wat had onze keeper voor ogen? Het sterke offensief van Oost-Westfalen. Deze aanval schoot vorig seizoen – met 90 doelpunten (nieuw record in de 3. Liga)- SCP terug in de 2. Bundesliga. Paderborn –  5 wedstrijden ongeslagen – scoorde dit seizoen opnieuw reeds 15 doelpunten, alleen Keulen doet beter (16 doelen).

Op de laatste speeldag speelde Magdeburg Elf 4-4 gelijk, twee punten gaven de Steffen Baumgart Elf in de laatste minuten nog weg. De week ervoor wist SCP in Keulen twee keer een achterstand weg te werken en met 3-5 te winnen. Dus staat onze Kiezkickers een flinke kluif te wachten. Maar ze willen de uitdaging aangaan en voortbouwen op hun succesvolle prestaties bij de FCI. “Iedereen heeft zichzelf in dienst gesteld van het elftal”, prees coach Kauczinski zijn spelers na de overwinning in Ingolstadt. Tegen Paderborn wordt niets anders verwacht en kunnen de volgende 3 punten volgen.

Bron: www.fcspauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie