Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Groot scherm op Millerntor: 13.000 tickets reeds verkocht

Al meer dan 13.000 tickets zijn al verkocht voor het groot scherm op het Millerntor Stadium  voor de derby van zondag. Vanwege de grote aanvraag zullen meer delen van de Zuid-tribune worden geopend. Er zijn dus op dit moment nog steeds 200 kaarten aan de Gegengeraden en 1.500 kaarten op de Zuidtribune te verkrijgen.

Dit geeft een maximum capaciteit van 15.000 zitplaatsen. Als de nog beschikbare stoelen uitverkocht zijn, is het evenement volledig uitverkocht. Er zullen niet meer plaatsen zijn. Daarom raden we iedereen die het groot scherm wil bekijken in Millerntor aan om de kaarten te kopen. Verwacht mag worden dat er op zondag 30 september geen kassa’s zullen open zijn en het evenement van tevoren zal zijn uitverkocht.

De tickets zijn nog steeds te koop voor 4 Euro aan de kaartcenter van FC St. Pauli of online –  KLIK! – worden gekocht. Online is het mogelijk om het ticket als print @ home te kopen om jezelf of een normaal ticket per post af te laten afkomen. Let op: met het print @ home-ticket moet u deze tickets zelf afdrukken –  met een laserprinter op wit DinA4-papier! Gebruik voor de online aankoop de bekende toegangsgegevens. Kinderen tot en met 9 jaar zijn gratis .

Opmerking! Ondertussen zijn de 15.000 tickets de deur uit !

Bron: www.fcstpauli.com